EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımda Bluetooth var ama hiçbir cihazı görmüyor. Nasıl çözebilirim? Kulaklık bağlayacağım.
Çözüm EmirhanTR 30 Ağustos 2023 Arkadaşlar konu çözüldü. Çözümüm şöyle. Laptopun sitesine gidip driver bulmaya çalıştım. Laptopun modeli yazmıyordu bende Google'dan fotoğraflara baka baka bilgisayarımı buldum. Oradaki driverı indirdim kurdum ve çalıştı.
Arkadaşlar konu çözüldü. Çözümüm şöyle. Laptopun sitesine gidip driver bulmaya çalıştım. Laptopun modeli yazmıyordu bende Google'dan fotoğraflara baka baka bilgisayarımı buldum. Oradaki driverı indirdim kurdum ve çalıştı.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 30 Ağustos 2023 #2 Masaüstü kullanıyorsanız gözükmez, cihaz almalısınız bluetooth için. Artı 0 Eksi
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 30 Ağustos 2023 #3 Yani muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de sormak istiyorum. "cihaz ekle" dediniz ve ekleyeceğiniz cihazı da eşleştirme moduna aldınız mı? Artı 0 Eksi
Yani muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de sormak istiyorum. "cihaz ekle" dediniz ve ekleyeceğiniz cihazı da eşleştirme moduna aldınız mı?
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Shinya Kogami dedi: Yani muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de sormak istiyorum. "cihaz ekle" dediniz ve ekleyeceğiniz cihazı da eşleştirme moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım merak etmeyin. Kulaklık Bluetooth modu diye söylüyor. Telefona bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. lovemyers dedi: Masaüstü kullanıyorsanız gözükmez, cihaz almalısınız Bluetooth için. Genişletmek için tıkla... Dizüstü. Bu arada Windows 8.1 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Yani muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de sormak istiyorum. "cihaz ekle" dediniz ve ekleyeceğiniz cihazı da eşleştirme moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım merak etmeyin. Kulaklık Bluetooth modu diye söylüyor. Telefona bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. lovemyers dedi: Masaüstü kullanıyorsanız gözükmez, cihaz almalısınız Bluetooth için. Genişletmek için tıkla... Dizüstü. Bu arada Windows 8.1 kullanıyorum.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 30 Ağustos 2023 #5 EmirhanTR dedi: Yaptım merak etmeyin. Kulaklık Bluetooth modu diye söylüyor. Telefona bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Dizüstü. Bu arada Windows 8.1 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman aklıma 2 seçenek geliyor. 1. sürücünüz güncel değil. 2. laptoptaki Bluetooth eski nesil ve kulaklığınızın uyumu yok. Başka bir cihaz varsa evde onu bağlayabiliyor musunuz PC'ye? Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: Yaptım merak etmeyin. Kulaklık Bluetooth modu diye söylüyor. Telefona bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Dizüstü. Bu arada Windows 8.1 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman aklıma 2 seçenek geliyor. 1. sürücünüz güncel değil. 2. laptoptaki Bluetooth eski nesil ve kulaklığınızın uyumu yok. Başka bir cihaz varsa evde onu bağlayabiliyor musunuz PC'ye?
KS KS EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 Arkadaşlar konu çözüldü. Çözümüm şöyle. Laptopun sitesine gidip driver bulmaya çalıştım. Laptopun modeli yazmıyordu bende Google'dan fotoğraflara baka baka bilgisayarımı buldum. Oradaki driverı indirdim kurdum ve çalıştı. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar konu çözüldü. Çözümüm şöyle. Laptopun sitesine gidip driver bulmaya çalıştım. Laptopun modeli yazmıyordu bende Google'dan fotoğraflara baka baka bilgisayarımı buldum. Oradaki driverı indirdim kurdum ve çalıştı.