Bluetooth kulaklık önerisi

Başar Bingöl

Hectopat
Selam arkadaşlar elimde Sennheiser HD4.40BT kulaklık var, 700TL'ye almıştım aylar önce ses kalitesi, şarj süresi falan mükemmel. Fakat toplu taşımayı çok sık kullanıyorum. Gürültü engelleyici özelliğine ihtiyacım var bu yüzden bunu 900 TL civara satıp, üstüne biraz daha koyup Studio 3 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

Anc için Sony ya da bose bakın. Öbür markaların Anc'leri üzer.

Hocam bose anc kulaklıklara baktım çok aşırı pahalı baktığım modelin neredeyse 2 katı fiyatı var.
Sonra fark ettim.
Bu kulaklığınızın yenilenmiş hali.

Hocam baktığım model bundan 600-700TL daha ucuz Studio 3'ten bahsediyorum.

Beats markasına sıcak bakıyorum iPhone ile tam uyumlu olmasıda bana avantaj sizce bu markada üzer mi ayrıca bose ve Sennheiser'da sevdiğim markalardan.
Sennheiser'ların kaliteli ANC'leri için bütçeniz yetersiz. Eğer bütçeniz dahilinde Sennheiser almayı planlıyorsanız ve tabii ki bulabilirseniz aldığınız ANC'nin kalitesi üzer. Aynı şekilde Beats içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Herhangi bir markada gerçek bir ANC kalitesi için bütçe yetersiz. En az 2500-3000 TL lazım. Ayrıca sana şunu söyleyebilirim: Arkadaşımda Quiet Comfort 20 vardı ve havalimanı gibi bir yerde deneme şansım oldu. Müzik çalmadığı halde ANC'yi aktif ettiğim zaman gerçekten tek bir gürültü bile duymadım. Yanımdaki arkadaşımın sesini vs. geçtim bile :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı