Bluetooth kulaklık önerisi

Sennheiser'ların kaliteli Anc'leri için bütçeniz yetersiz. Eğer bütçeniz dahilinde Sennheiser almayı planlıyorsanız ve tabii ki bulabilirseniz aldığınız Anc'nin kalitesi üzer. Aynı şekilde beats içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Herhangi bir markada gerçek bir anc kalitesi için bütçe yetersiz. En az 2500-3000 TL lazım. Ayrıca sana şunu söyleyebilirim: Arkadaşımda quiet comfort 20 vardı ve havalimanı gibi bir yerde deneme şansım oldu. Müzik çalmadığı halde Anc'yi aktif ettiğim zaman gerçekten tek bir gürültü bile duymadım. Yanımdaki arkadaşımın sesini vs. geçtim bile :D.

Hocam anc kalitesi nasıl üzer biraz daha açar mısınız mesela bir süre sonra gürültü engellemesi bozulur mu yoksa daha mı az engelliyor vesaire ve Studio 3'e geçmeye değer mi (ses kalitesi açısından ve HD4.40BT bayağı eski).

Hocam anc kalitesi nasıl üzer biraz daha açar mısınız mesela bir süre sonra gürültü engellemesi bozulur mu yoksa daha mı az engelliyor vesaire ve Studio 3'e geçmeye değer mi (ses kalitesi açısından ve HD4.40BT bayağı eski).

Ve HD4.40BT kulaklığım ses açma butonuna bastığımda sesin açıldığını anlamam için bib diye ses geliyor iPhone ile kullanırken ekrana dokunsam bile bib sesi çıkıyor ve aşırı rahatsız ediyor ekran kapalıyken sorun olmuyor değiştirmek istememde en büyük etken bu aslında.
Anc'si daha kötü anc dendiği zaman Sony kraldır.

Dediğim gibi fiyatları da çok kral :D.

Üzmesinden kastım bozulması değil. Gürültü engelleme kalitesi.

Anladım hocam anc açıkken ve müzik çalarken duymam mümkün mü peki mesela şu anki kulaklığımla birçok ortamda son ses müzik dinlerken ses duyulmuyor fakat mesela metroda metronun sesi istasyondayken aşırı gürültülü olduğu için müziğin sesini bile bastırdığı oluyor.

Anladım hocam anc açıkken ve müzik çalarken duymam mümkün mü peki mesela şu anki kulaklığımla birçok ortamda son ses müzik dinlerken ses duyulmuyor fakat mesela metroda metronun sesi istasyondayken aşırı gürültülü olduğu için müziğin sesini bile bastırdığı oluyor.
Gerçek ANC'de hiçbir şey duymazsın. Müzik çalmadığı halde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı