Discord'da falan arkadaşlarınızla konuşurken müziğin veya diğer seslerin kesilmesi sorunu oluşuyorsa Windows 11 Bluetooth ayarlarından Hands Free (Eller Serbest) modunu kapatın.
Discord'da falan arkadaşlarınızla konuşurken müziğin veya diğer seslerin kesilmesi sorunu oluşuyorsa Windows 11 Bluetooth ayarlarından Hands Free (Eller Serbest) modunu kapatın.
Ayarlar> Bluetooth ve Cihazlar> Diğer Cihazları Göster> En aşağı inin ve ''Diğer cihaz ve yazıcı ayarları''na tıklayın. Oradan kulaklığınıza sağ tıklayıp özellikler diyin ve ''Hizmetler'' kısmından ''Eller Boşta Telefon'' yazan ayarı kapatın.
Air 3 AAC destekliyor. Ses kalitesi olarak da sorun yaşamazsınız ayrıca evet ben TWS kulaklığımla aynı adaptörle mikrofonu kullanabiliyorum Discord'da vs.
Hocama hortlattığım için özür dilerim. Xiaomi buds 3 var ve windows 10 kullanıyorum ama sesi kulaklıktan alamıyorum, bu aac muhabbeti yüzünden mi acaba?
Hocama hortlattığım için özür dilerim. Xiaomi buds 3 var ve windows 10 kullanıyorum ama sesi kulaklıktan alamıyorum, bu aac muhabbeti yüzünden mi acaba?
Windows 10 AAC desteklemiyor SBC destekliyor. Buds 3'de AAC ve SBC destekliyor. SBC zaten default olarak her kulaklıkta var yani sorun onla alakalı değildir.