Bluetooth kulaklık ve telefon önerisi

leonidasGG

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Şu an yurt dışındayım ve kulaklığım bozuldu. Yeni bir kulaklık arıyorum ama bu sefer BT ve bass ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık almak istiyorum ancak hangisi iyidir bilemiyorum. Tek derdim kulak içi olmaması. Onlara hangi başlığı takarsam takayım sürekli kulaklarımdan çıkıyor. Bir de kafam aşırı terledigi için kulaklığın suya dayanıklı olması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Bir de ben şu an Özbekistan'dayım, telefonu değiştirmek istiyorum ben telefonda çok fazla oyun oynayan birisiyim. Ayrica işim gereği kullanılan dosyalar çok büyük boyutlarda oluyor. Yüksek bir hafızaya da ihtiyacım var yine görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık sunnheiser HD 4.40 BT kendim kullanıyorum ama ben ikinci el sıfır aldım siz kafanıza göre alabilirsiniz. Telefon için xiaomi 9T pro efsane telefon bende yıl sonu iPhone 11 Pro, pro Max veya bunu alacağım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı