Hocam bunu aldım.Kulaginizda patlar bunu alirsaniz buyuk ihtimal, haberiniz olsun.
Hocam bunda böyle bir sorun varmıdır?Bulaşmaz ama kulakların geçici olarak duyarsızlık yaşayabilir kalitesizliğinden ötürü. Ayrıca @gktu 'ın da dediği gibi bataryaların patlayıp seni sağır yapabilme ihtimali var.
Bunların sıkıntılı markalar olduğunu duymuştum. Bütçenizi biraz arttırıp Xiaomi yada Huawei almanızı öneririm en azından pişman olmazsınız bunlar 1 hafta dayanmayacak kadar kötü markalar dolar bazından bakın fiyatlara efendim.Hocam bunu aldım.
![]()
Deilmi Dots E6s Bluetooth Kulaklık Universal Hd Ses Ios Android Xiaomi Uyumlu Çift Mikrofon Extra Bass Ae6s - Fiyatı, Yorumları
Deilmi Dots E6s Bluetooth Kulaklık Universal Hd Ses Ios Android Xiaomi Uyumlu Çift Mikrofon Extra Bass Ae6s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam bunda böyle bir sorun varmıdır?
![]()
Deilmi Dots E6s Bluetooth Kulaklık Universal Hd Ses Ios Android Xiaomi Uyumlu Çift Mikrofon Extra Bass Ae6s - Fiyatı, Yorumları
Deilmi Dots E6s Bluetooth Kulaklık Universal Hd Ses Ios Android Xiaomi Uyumlu Çift Mikrofon Extra Bass Ae6s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Biliyorum, soru saçma olabilir. Ama şu yüzden merak ediyorum. Hem 250 TL, hem de AliExpress. Bu kulaklıktan virüs bulaşabilir mi?
Alacağım kulaklık modeli:
Eki Görüntüle 1938873
Kulaklık linki:
![]()
Iyi 5.2 Bluetooth kulaklıklar kablosuz kulaklık kulaklık sporcu kulaklıÄı su geçirmez gürültü azaltma kulaklık LED ekran kulaklık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ayrıca bu kulaklık kısa sürede bozulur mu? Parasını hakeder mi? Ya da sizin bir öneriniz var mı? Bütçem maksimum 400 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.