Bluetooth kulaklıktan virüs bulaşır mı?

Bulaşmaz ama kulakların geçici olarak duyarsızlık yaşayabilir kalitesizliğinden ötürü. Ayrıca @gktu 'ın da dediği gibi bataryaların patlayıp seni sağır yapabilme ihtimali var.

Kulaginizda patlar bunu alirsaniz buyuk ihtimal, haberiniz olsun.
Hocam bunu aldım.

Bulaşmaz ama kulakların geçici olarak duyarsızlık yaşayabilir kalitesizliğinden ötürü. Ayrıca @gktu 'ın da dediği gibi bataryaların patlayıp seni sağır yapabilme ihtimali var.
Hocam bunda böyle bir sorun varmıdır?

Hocam bunu aldım.

Hocam bunda böyle bir sorun varmıdır?

Bunların sıkıntılı markalar olduğunu duymuştum. Bütçenizi biraz arttırıp Xiaomi yada Huawei almanızı öneririm en azından pişman olmazsınız bunlar 1 hafta dayanmayacak kadar kötü markalar dolar bazından bakın fiyatlara efendim.

Biliyorum, soru saçma olabilir. Ama şu yüzden merak ediyorum. Hem 250 TL, hem de AliExpress. Bu kulaklıktan virüs bulaşabilir mi?
Alacağım kulaklık modeli:

Eki Görüntüle 1938873

Kulaklık linki:

Ayrıca bu kulaklık kısa sürede bozulur mu? Parasını hakeder mi? Ya da sizin bir öneriniz var mı? Bütçem maksimum 400 TL.

Bulaşması mümkündür. Telefonlara bile powerbankler üzerinden zararlı yazılım bulaştırılabiliyor. Kulaklığın içinde ki Firmware veya sürücülerde gömülü zararlı bir yazılım varsa bulaşabilir veya herhangi bir mobil uygulama mağzasında ki uygulamada zararlı yazılım varsa oradan bulaşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı