Bluetooth kulaklıktan virüs bulaşır mı?

Merhaba JBL 660 buldum bir yerde ve baglanıyım demiştim, bir şey olur mu?

Yani her zaman risk var da. %0,0005'lik bir ihtimal bir şey olması. Kulaklığın sahibinin manyak derecede donanımdan anlaması, kulaklığın içine ayrı bir depolama birimi entegre edip, virüs yüklemesi falan gerekiyor. Kulaklıklarda depolama birimi zaten yok. Sorun olacağını hiç sanmam.

İmkansıza yakın. O kişi donanımlı birisi olsa bile Bluetooth kulaklığın içine müdahale etmesi ve içindeki ROM'una müdahale etmesi ya da minnacık depolama birimi ekeyip virüs yükleyip cihaz ile devreleri biraz değiştirmesi gerekli ki bu iş iyi bir bilgi deneyimi ve zaman gerektirir. Bu da uğraştırıcı. Çok önemli birisi veya yakını değilseniz sizin için uğraşmaz.

Daha çok hijyenik açıdan düşünmeniz lazım. Başkasının kullandığı bir kulaklıktan size bakteri veya mikrop bulaşma ihtimali daha çok ve bu da size kulak iltihabı gibi şeyler verebilir ve doktora gözükmedikçe sizde kalıcı kulak hasarı alma ihtimali oluşur.

Son düzenleme:
Yani her zaman risk var da. %0,0005'lik bir ihtimal bir şey olması. Kulaklığın sahibinin manyak derecede donanımdan anlaması, kulaklığın içine ayrı bir depolama birimi entegre edip, virüs yüklemesi falan gerekiyor. Kulaklıklarda depolama birimi zaten yok. Sorun olacağını hiç sanmam.
Bir şekilde kontrol edebilir miyim kulaklıkla?

Bir şekilde kontrol edebilir miyim kulaklıkla?

Sanmam, fakat kulaklıkta da böyle bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum. Tek dikkat etmeniz gerekenin hijyen olduğu kanaatindeyim. Kulaklığı kulak üstü bile olsa iyice temizleyin kullanacaksanız bile, hijyen ürünü bunlar nasıl olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı