Bluetooth özelliği olmayan masaüstü bilgisayara "AirPods Pro" bağlamak

niyekiabi

Hectopat
Uzun süre önce orijinal AirPods Pro aldım fakat bunu bilgisayarıma da bağlamak istiyorum, bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok bu sebepten Bluetooth 4.0 - 5.0 gibi dongle alsam problemim çözülür mü? Diğer kablosuz modellerde belki işe yarayabilir ama AirPods bu konularda sıkıntılı olduğu için boşuna para vermek istemiyorum. İnternette biraz araştırdım fakat tatmin edecek cevaplar bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Berkay'ın dediği gibi, bilgisayara Dongle ile bağladığın zaman, normal bir kulaklık olarak çalışacaktır. Ama burada alacağın Dongle'ı iyi seçmen gerekiyor. Bazı Dongle'lar çekim gücü olarak güçsüz oluyorlar ve arada kesilmeye neden oluyorlar.

Berkay'ın dediği gibi, bilgisayara Dongle ile bağladığın zaman, normal bir kulaklık olarak çalışacaktır. Ama burada alacağın Dongle'ı iyi seçmen gerekiyor. Bazı Dongle'lar çekim gücü olarak güçsüz oluyorlar ve arada kesilmeye neden oluyorlar.
Ben TP-Link UB400 kullanıyorum. (Amazon'dan almıştım. Bütçe varsa TP-Link U500'de tercih edilebilir.) Bir sorun yaşamadım ama biraz anakart, dongle bağlandığını girişin kalitesi de (bağlantının stabil olması açısından) önemli.

Peki hangi kulaklığı kullanmaktasınız?
Ben AirPods kullanmıyorum. Daha doğrusu gerçek kablosuz kulaklık sevmiyorum ama AirPods zaten Bluetooth ile bağlandığı için aynı şekilde bağlanıyor. Malum Iphone'dan bağımsızda satılıyor. (Sony WI-xb400 ve modelini hatırlamıyorum kulak üstü kablolu/kablosuz bir kulaklık var yine Sony'nin onu kullanıyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı