Bluetooth ses bombası önerisi

surrealist_adam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar snowboardda ve günlük hayatımda kullanacağım. Boyutu küçük ve su, kar vs. geçirmeyen bir hoparlör'e ihtiyacım var. Aklımda JBL GO4 var ve bütçem 3.000-4.000 TL bilgisi olan yardim ederse sevinirim.

Arkadaşlar snowboardda ve günlük hayatımda kullanacağım. Boyutu küçük ve su, kar vs. geçirmeyen bir hoparlör'e ihtiyacım var. Aklımda JBL GO4 var ve bütçem 3.000-4.000 TL bilgisi olan yardim ederse sevinirim.

JBL GO4 alınabilir bir model. Hem çok şık hem de gayet güzel sesi var. Snowboard içinse JBL Clip 5 harika olur.

JBL GO'dan aşağı kalır yanı yok hoparlör performansı olarak ve geçirmezlik sertifikaları da var. Tek esksiği JBL'deki gibi klipsli olmaması ve JBL gibi bass yerine biraz daha orta seslere yoğunlaşıyor olması ama ben kullanırken çok keyif alıyorum.

Katılmıyorum. Bass, mid, tizlerde JBL'in yanına yaklaşamaz. Ayrıca su geçirgenliği bakımından JBL serileri her zaman öndedir.

Katılmıyorum. Bass, mid, tizlerde JBL'in yanına yaklaşamaz. Ayrıca su geçirgenliği bakımından JBL serileri her zaman öndedir.
Hocam ürünü kullandınız mı bilmiyorum. Ben her iki ürünü de kullandım, deneyimledim. Yanına yaklaşamaz derken bunu tecrübe etmiş birisi olduğunuzu düşündüğümde demekki ikimizin kulakları çok farklı duyuyor. Ayrıca su geçirgenliği, toz darbe vs konuları bir iddia değil, bir sertifikadır. Sertifikalar alınırken her ürün aynı testlere tabi tutulur. Yani burada bir marka genellemesi değil, ürün bazlı konuşuyoruz.

JBL GO'dan aşağı kalır yanı yok hoparlör performansı olarak ve geçirmezlik sertifikaları da var. Tek esksiği JBL'deki gibi klipsli olmaması ve JBL gibi bass yerine biraz daha orta seslere yoğunlaşıyor olması ama ben kullanırken çok keyif alıyorum.

Klipsden dolayi JBL clip 5 alacağım hocam daha çok işimi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı