Dark FEAR
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
Selam. Laptop kullanıyorum ve muhtemelen cihazın dahili Bluetooth donanımı arızalandı. Hatta Wi-Fi'de buna dahil. İkisi de en ufak sarsıntıda devre dışı kalıyor ( Bazen, su içtiğimde normal bir şekilde bardağı masaya koyuyorum ve onun tıkırtısına bile Bluetooth-Wi-Fi devre dışı kalıyor) ve bir süre tekrar aktif olmuyor. Bu esnada aygıt yöneticisine girdiğimde Wi-Fi ve Bluetooth sürücüleri gizli aygıtlarda gözüküyor. Benim için şu an Bluetooth daha önemli. Çünkü kulaklığımın bağlantısı Bluetooth ile yapılıyor. Uzun süredir laptopu bu şekilde kullanıyorum. Laptopta bir program veya bir oyun açtığımda bu sorunlar ya hiç olmuyor ya da aza iniyor ( Çoğu zaman sadece aza iniyor). Sırf PC'de işlerimi halletmek için bazı zamanlar PC'yi açar açmaz işlemciyi çok yormayacak bir oyun açıyorum. Arkada çalışıyor, ben işlerimi yapıyorum. Tabii oyunu açmam için Bluetooth devre dışı kalmaması gerek. Bunun için de PC açıldığında Bluetooth bazen aktif oluyor ve hemen oyun açıyorum. Bazen aktif olmuyor PC'yi sürekli kapa, aç, kapa, aç... Denk geldiği zaman oyunu açıyorum işlere devam ediyorum. Cihaz resmen benimle eğleniyor. PC de sorun nerede? Harici bir Bluetooth adaptörü alsam iş görür mü? Nasıl işlediğini tam bilmiyorum. Herhangi bir sorun çıkarır mı? Ona göre alacağım. Eğer al derseniz, ürün öneriniz varsa önerebilirsiniz. Bluetooth sürümü 5.3 olan bir kulaklık kullanıyorum.
Düzenleme: Wi-Fi'nin sarsıntıdan mı yoksa başka sebepten mi olduğunu tam olarak anlayamadım ama kesinlikle bir sorun var. Wi-Fi de ara sıra devre dışı kalıyor.
Düzenleme: Wi-Fi'nin sarsıntıdan mı yoksa başka sebepten mi olduğunu tam olarak anlayamadım ama kesinlikle bir sorun var. Wi-Fi de ara sıra devre dışı kalıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: