Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Merhaba, bugün bir heves ile 1 yıllık BluTV üyeliği aldım fakat hevesim satın aldıktan sonra paramparça oldu. Netflix'e alternatif olarak alabilirim diye düşündüm. Kategorilerin arasında dolaştıktan sonra, aslında satın almadan önce yaptıkları film reklamlarının bir yanıltmacadan ibaret olduğunu anladım. Çoğu kategorilerin ekran alıntısını aşağıda paylaştım. İçerik mi az yoksa sorun bende mi? Netflix'in yanında normalde Prime Video kullanıyorum, onun da asıl sebebi Amazon Prime ile Amazon üzerinden yapılan alışverişlerde avantaj elde etmemiz. Baktığımızda ise Amazon Video ve BluTV birleşse bir VPN ile kullanılan Netflix edemez gibi gözüküyor. Netflix'in bile bazı eksileri var baktığımızda en çoğu film ya da dizi bulunmuyor, bunun dışında 2K çözünürlük desteği vermiyor. Bu nedenden dolayı ne kadar çok istemesemde Torrent film/dizi indirmek her zaman birinci sırada gibi gözüküyor.
1) Aile
2) Aksiyon - Macera
3) Animasyon
4) Belgesel
5) Biyografi
6) Dünya Sineması
7) Gizem
8) Polisiye - Suç
9) Savaş
Dikkatli bakarsanız bazı filmler birden fazla kategoride kullanılmış.
1) Aile
2) Aksiyon - Macera
3) Animasyon
4) Belgesel
5) Biyografi
6) Dünya Sineması
7) Gizem
8) Polisiye - Suç
9) Savaş
Dikkatli bakarsanız bazı filmler birden fazla kategoride kullanılmış.