XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2025 #1 Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün
Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 735 Çözümler 3 9 Şubat 2025 #2 Temu yu bilmiyorum ama bm800 kullanıyorum gayet iyi mikrofon.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 9 Şubat 2025 #3 XYZZYX dedi: Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Trendyol fiyatı daha ucuz değil mi?
XYZZYX dedi: Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Trendyol fiyatı daha ucuz değil mi?
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Phantom power olmadan çok iyi verim alamazsın. Güzel mikrofon fakat çok az dip sesi var diye hatırlıyorum.
Phantom power olmadan çok iyi verim alamazsın. Güzel mikrofon fakat çok az dip sesi var diye hatırlıyorum.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.741 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 9 Şubat 2025 #5 Eğer müzik kaydedeceksen başlangıç için iyi bir mikrofon ama ses kartına da ihtiyacın var tam performansında kullanmak için.
Eğer müzik kaydedeceksen başlangıç için iyi bir mikrofon ama ses kartına da ihtiyacın var tam performansında kullanmak için.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 XYZZYX dedi: Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Ayrıca attıklarının ikiside alınmaz bence. Gönderdikleri mikserlerde +48V çıkışı yok ben de 6-7 ay önce almıştım oradan biliyorum. Tavsiyem ikinci elden fifine a6v bakman.
XYZZYX dedi: Temudan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Ayrıca attıklarının ikiside alınmaz bence. Gönderdikleri mikserlerde +48V çıkışı yok ben de 6-7 ay önce almıştım oradan biliyorum. Tavsiyem ikinci elden fifine a6v bakman.
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.442 Makaleler 12 Çözümler 130 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 XYZZYX dedi: Temu'dan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım. Bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır BM800 + Phantom Power +jlı 2555(800tl) modülü eklemesi yaptım şu anda stüdyo kalitesine ulaştı diyebilirim. Dosya Ekleri mik2.jpg 145,3 KB · Görüntüleme: 42
XYZZYX dedi: Temu'dan ürün almak istiyorum 2 adet ürün arasında kaldım. Bunlar alınır mı? Alınır ise hangisi alınmalı? 1. Ürün 2. Ürün Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır BM800 + Phantom Power +jlı 2555(800tl) modülü eklemesi yaptım şu anda stüdyo kalitesine ulaştı diyebilirim.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2025 #8 ryzadeus dedi: Trendyol fiyatı daha ucuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Araştırma yapmadım yusuf7878 dedi: Kesinlikle alınır BM800 + Phantom Power +jlı 2555(800tl) modülü eklemesi yaptım şu anda stüdyo kalitesine ulaştı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... V8 ses kutuları tam olarak ne oluyor? Phantom power ile aynı özellik mi gösteriyorlar?
ryzadeus dedi: Trendyol fiyatı daha ucuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Araştırma yapmadım yusuf7878 dedi: Kesinlikle alınır BM800 + Phantom Power +jlı 2555(800tl) modülü eklemesi yaptım şu anda stüdyo kalitesine ulaştı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... V8 ses kutuları tam olarak ne oluyor? Phantom power ile aynı özellik mi gösteriyorlar?
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.442 Makaleler 12 Çözümler 130 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #9 XYZZYX dedi: Araştırma yapmadım. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almanız daha mantıklı çünkü daha ucuza geliyor ya da sahibinden gibi yerler üzerinden 2.el ucuzada bulabilirsiniz. XYZZYX dedi: Araştırma yapmadım. V8 ses kutuları tam olarak ne oluyor? Phantom Power ile aynı özellik mi gösteriyorlar? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun tam olarak çalışması için 48v a ihtiyacı bulunuyor yani V8 ses kutusu alırsanız mikrofon düzgün çalışmayacaktır. V8 ses kutuları ses değerlerini ayarlamak için bulunuyor. Yani Phantom Power almanız şart.
XYZZYX dedi: Araştırma yapmadım. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den almanız daha mantıklı çünkü daha ucuza geliyor ya da sahibinden gibi yerler üzerinden 2.el ucuzada bulabilirsiniz. XYZZYX dedi: Araştırma yapmadım. V8 ses kutuları tam olarak ne oluyor? Phantom Power ile aynı özellik mi gösteriyorlar? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun tam olarak çalışması için 48v a ihtiyacı bulunuyor yani V8 ses kutusu alırsanız mikrofon düzgün çalışmayacaktır. V8 ses kutuları ses değerlerini ayarlamak için bulunuyor. Yani Phantom Power almanız şart.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2025 #10 Emperor4231 dedi: Eğer müzik kaydedeceksen başlangıç için iyi bir mikrofon ama ses kartına da ihtiyacın var tam performansında kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Hayır genel amaç mikrofon olarak kullanmak istiyorum oyun vs.
Emperor4231 dedi: Eğer müzik kaydedeceksen başlangıç için iyi bir mikrofon ama ses kartına da ihtiyacın var tam performansında kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Hayır genel amaç mikrofon olarak kullanmak istiyorum oyun vs.