BM 800 almaya değer mi?

Kingdragon01

Centipat
Makaleler
1
PC için mikrofon alacağım. Sizce BM 800 almaya değer mi?

Amacım:
1- Oyunlarda sesimin iyi çıkmasını bir de karşıya iyi bir şekilde gitsin sesim.
2- Yayınlarda ve veya video çekerken sesim iyi çıksın.
3- Hiç cızırtı sesi olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle işten fazla anlamıyorum lakin zamanında araştırmıştım, mikrofon tek başına iyi bir kulaklık mikrofonu gibi ancak yanına bir de Phantom Power eklerseniz gerçekten süper oluyor.

BM 800 giris seviyesi bir mikrofondur. Daha profesyonel modeller almanizi oneririm.
Hocam giriş seviyesi ama arkadaşın işini rahat görür.
Fazla masraf etmeye gerek yok benim fikrimce.

Hocam öncelikle işten fazla anlamıyorum lakin zamanında araştırmıştım, mikrofon tek başına iyi bir kulaklık mikrofonu gibi ancak yanına bir de Phantom Power eklerseniz gerçekten süper oluyor.

Hocam giriş seviyesi ama arkadaşın işini rahat görür.
Fazla masraf etmeye gerek yok benim fikrimce.
Ben kullandığım için öneride bulundum. Mikrofon vb. ekipmanlar sık değiştirilen bir parça olmadığı için eğer bütçesi varsa kaliteli bir ürün alsın senelerce kullansın ve memnun kalsın isterim. Ben BM800'den HyperX Quadcast'e geçtim. Bu işin nirvanası bu mikrofon. Her zaman da söylerim ileriye yönelik alışveriş yapmak bilgisayar parçaları için hiçbir zaman pişman ettirmez.

Ne model önerebilirsin.
Eğer Bütçen var ise bunu ; https://www.amazon.com.tr/KİNGSTON-...8839588&sprefix=hyperx+quadcas,aps,183&sr=8-1

Şuan fiyatı çok iyi. Seni asla üzmez ve senelerce kullanırsın. Ben kullanıyorum ve çok çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı