BM, Gazzeli çocuklara yiyecek şeklinde oyuncak gönderdi

492457

Hectopat
BM, Gazzeli çocuklara yiyecek şeklinde oyuncak gönderdi. Bu resmen insanlık davasının kaybedilmesidir. Alın canınız çeksin demektir. Ayıp gerçekten. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: BM, Gazzeli çocuklara gıda yardımı yerine yiyecek şeklinde oyuncaklar gönderdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncağa da ihtiyaçları var tabii.

UNICEF'e bağış yapmaya karar vermiştim her ay. Yapmasam mı acaba?

Unıcef'e bağış yapmaya karar vermiştim her ay. Yapmasam mı acaba?
Türkiye'nin kuruluşu olmasında kime bağış yaparsan yap hocam ama Türkiye kuruluşlarına sakin ha.

Bunlar ne terbiyesiz insanlar. Din kardeşlerimize nasıl böyle şeyler gönderirsiniz 😡.
He he he Arap kardeşlerine'de din kardeşi demeye ne meraklısınız. Gördük sizin din kardeşinizi ülkemizde sapıklık cinayet çete filan suçlar işledi o senin çok sevdin din kardeşlerin artık kimse bana din kardeşi demesin eğer din kardeşini çok seviyorsanız gitsin o reisiniz sarayında beslesin ya da sizin evinize yollasın bir tane.

Son düzenleme:
Türkiye'nin kuruluşu olmasında kime bağış yaparsan yap hocam ama Türkiye kuruluşlarına sakin ha.

He he he Arap kardeşlerine'de din kardeşi demeye ne meraklısınız. Gördük sizin din kardeşinizi ülkemizde sapıklık cinayet çete filan suçlar işledi o senin çok sevdin din kardeşlerin artık kimse bana din kardeşi demesin eğer din kardeşini çok seviyorsanız gitsin o reisiniz sarayında beslesin ya da sizin evinize yollasın bir tane.
Gördük sabah programlarında milletin ne halt yediklerini, kesin o işleri de Suriyeliler yapmıştır :D

Ah şu din kardeşler olmasa, bu ülke çok güzel bir yer olacak falan, ahlaksızlık, dolandırıcılık olmayacak, kimse eniştesiyle yatmayacak mesela, baldızına sulanmayacak kimse, ah bu suriyeliler ah.

Dostum kötü insanlar din, ırk, etnik köken fark etmeksizin kötüdür. Filistin olayına bende mesafeli durulmalı diye bakıyorum. Fakat her ne olursa olsun çocuklar masumdur. Bahsettiklerin ne kadar cani ise bunu yapanlarda o kadar cani. İkisi de aynı şeyin laciverti. Olan huzur içinde yaşamak isteyen halklara oluyor.

UNICEF'e bağış yapmaya karar vermiştim her ay. Yapmasam mı acaba?
Hocam bence unicefe vs bağış yapmak yerine depremzede vatandaşlarımıza, çocuklara yardım etmek daha makul. Hala çadırda kalan aileler var, hala yeterli beslenmeyen, okul ihtiyaçları eksik olan, oyuncakları olmayan çocuklar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı