BM800 ses paketi önerisi

anilgok

Kilopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
232
Yer
Marmaris
Merhaba arkadaşlar, iki ürün arasında kaldım ama genel olarak yapacağım şeyler oyun ve video çekmek ve Discord üzerinden sohbet etmek olacak. Şu an kullandığım mikrofon Behringer C1U maalesef mikrofonda Low Mic sorunu var. Servise gitti, yine düzelmedi; ben de almışken ileriye dönük bir şey almak istiyorum. BM800 ne kadar iyidir orası tartışılır ama ileride başka mikrofona geçerim diye şu iki ürün arasında kaldım. Sesten, müzikten anlayan eden varsa yardımcı olursa sevinirim ya da bana önereceğiniz 500-600 liraya kadar mikrofon ve ses kartı - mixer öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Ürünler aşağıda;


 
Behringer C1U'yu satmayı düşünürseniz, elektrik-elektronik tecrübem var. Tamir edip kendim kullanmak isterim, kaça bırakmayı düşünürsünüz?

Ek olarak BM800 + phantom power yerine yine USB üzerinden güç alan, içinde kendi arayüzü (interface) bulunan bir kondenser mikrofon almanızı tavsiye ederim. Söylediğiniz kullanım amaçları için mixere ihtiyacınız yok.
 
Behringer C1U'yu satmayı düşünürseniz, elektrik-elektronik tecrübem var. Tamir edip kendim kullanmak isterim, kaça bırakmayı düşünürsünüz?

Ek olarak BM800 + Phantom Power yerine yine USB üzerinden güç alan, içinde kendi arayüzü (interface) bulunan bir kondenser mikrofon almanızı tavsiye ederim. Söylediğiniz kullanım amaçları için Mixer'e ihtiyacınız yok.

Teşekkürler satmayı planlamıyorum. B800 almayacağım onun yerine UM2 ve carol mud 525 alacağım eskiden carol mud 525 kullanmıştım oldukça işimi görüyordu. Kız arkadaşımda gitar kayıtı yapacağı için iyi bir şeyler arıyorduk ama genel olarak kendim kullanacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı