Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 16 Mayıs 2021 #11 Semihfuat32 dedi: Yoksa eskiden yaptığı gibi " Yerli, Milli, öyle böyle, biz yaptık" dediği işlere benzemez inşallah. Genişletmek için tıkla... Milli ve yerli bir motor yapmak ne kadar yüksek derece teknoloji gerektiriyor biliyor musunuz? Istersen tamamen yerli olan TS1400 motorumuz var.
Semihfuat32 dedi: Yoksa eskiden yaptığı gibi " Yerli, Milli, öyle böyle, biz yaptık" dediği işlere benzemez inşallah. Genişletmek için tıkla... Milli ve yerli bir motor yapmak ne kadar yüksek derece teknoloji gerektiriyor biliyor musunuz? Istersen tamamen yerli olan TS1400 motorumuz var.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #12 Ama motoru yerli değilcilere mi geldi bu?
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #13 Megaton dedi: Milli ve yerli bir motor yapmak ne kadar yüksek derece teknoloji gerektiriyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben de askeri teknolojiye ilgiliyim. Benim sorunum BMC Batu'nun anlaşması nerede ve lisans hakları kime ait? Eğer bize ait sabah akşam alkışlarım.
Megaton dedi: Milli ve yerli bir motor yapmak ne kadar yüksek derece teknoloji gerektiriyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben de askeri teknolojiye ilgiliyim. Benim sorunum BMC Batu'nun anlaşması nerede ve lisans hakları kime ait? Eğer bize ait sabah akşam alkışlarım.
Ekin Bey Picopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 195 Yer Gide Gide Bir Söğüde Dayandım 14 Haziran 2021 #14 Gücü bir tank için az değil mi? Yoksa torku fazla diye yetiyor mu? Aydınlatırsanız güzel olur.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 24 Haziran 2021 #15 Ekin Bey dedi: Gücü bir tank için az değil mi? Yoksa torku fazla diye yetiyor mu? Aydınlatırsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Otobana çıkmayacağı için yeterli.
Ekin Bey dedi: Gücü bir tank için az değil mi? Yoksa torku fazla diye yetiyor mu? Aydınlatırsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Otobana çıkmayacağı için yeterli.