U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Merhabalar. 2 gün önce bir oyun aldım Visa (BoaCompra üzerinden) kartımdan ama şu an ödeme reddildi diyor. Migros'tan Steam cüzdan kodu alacağım. Sizce parayı harcasam bir sorun çıkar mı? Oyunu Steam üzerinden aldım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
Merhabalar. 2 gün önce bir oyun aldım Visa (BoaCompra üzerinden) kartımdan ama şu an ödeme reddildi diyor. Migros'tan Steam cüzdan kodu alacağım. Sizce parayı harcasam bir sorun çıkar mı? Oyunu Steam üzerinden aldım. Yardım eder misiniz?
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2021 #2 Oyunu şu anda oynayabiliyorsanız hesabınızda bloke tutarı olarak gözüküyordur büyük ihtimalle. Eğer öyleyse harcayamazsınız. Artı 0 Eksi
Oyunu şu anda oynayabiliyorsanız hesabınızda bloke tutarı olarak gözüküyordur büyük ihtimalle. Eğer öyleyse harcayamazsınız.
KS KS U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 Mahir Çınar Girgin dedi: Oyunu şu anda oynayabiliyorsanız hesabınızda bloke tutarı olarak gözüküyordur büyük ihtimalle. Eğer öyleyse harcayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Oynayamıyorum ancak satın alımı iptal edebildim. Artı 0 Eksi
Mahir Çınar Girgin dedi: Oyunu şu anda oynayabiliyorsanız hesabınızda bloke tutarı olarak gözüküyordur büyük ihtimalle. Eğer öyleyse harcayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Oynayamıyorum ancak satın alımı iptal edebildim.
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2021 #4 unchine dedi: Oynayamıyorum ancak satın alımı iptal edebildim. Genişletmek için tıkla... O zaman migros harcamanızda bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
unchine dedi: Oynayamıyorum ancak satın alımı iptal edebildim. Genişletmek için tıkla... O zaman migros harcamanızda bir sorun olmaz.