BoaCompra'dan gelen mail nedir?

Yer
İstanbul/Ataşehir
BoaCompra'dan şöyle bir mail gelmişti. Aşağıya fotoğrafını koydum.
Bu mail Steam cüzdanına İş Bankası kartı ile 100TL yatırma işlemini tamamlamadığım için geldi sanırım. Attığım fotoğrafa bakar mısınız rica etsem? Karttan yok yere 100TL çekmesinler.

Ardından Steam'in biraz bekleme uyarısını dikkate alıp biraz bekledikten sonra, tekrar satın alım işlemlerine geçtim. Kartın üstünde İş Bankası'ndan ziyade bir de Master Card yazdığı için bu seferde satın alım sırasında,"Mastercard BoaCompra"'yı seçtim. Bilgilerini doldurduktan sonra telefona gelen 3D secure koduda girip satın alım işlemini gerçekleştirdim.

0,83 kuruş Steam bakiyesinden, 149, 17TL'de Mastercard BoaCompra kartından olmak üzere 150TL'ye satın alım işlemi gerçekleştirildi.
Tek kafama takılan olay; şu yukarıdada bahsettiğim BoaCompra'dan gelen mail oldu.

Screenshot_20210310-200616_Outlook.jpg

Buyurun Mail'in screen shotu;

Biri 2 tane Forza Horizon 4 Ultimate almış paranla şaka maka hesapların ve kredi kartın çalınmış olabilir.

Hocam, zaten ben gerçekleştirmiştim bu işlemi. Sadece işlem sırasında çıkış yaptım, yanlış yönlendirme yapmayın.
Yazdığım yazı uzun diye tam okumadınız sanırım.
Ben kendim yaptım zaten işlemleri, aksi bir durum yok.
Benim sorum, bu 100TL parayı karttan çekmişler midir? Çünkü yarıda bırakıp çıkış yapmıştım işlem sayfasından.

BoaCompra'dan şöyle bir mail gelmişti. Aşağıya fotoğrafını koydum.
Bu mail Steam cüzdanına İş Bankası kartı ile 100TL yatırma işlemini tamamlamadığım için geldi sanırım. Attığım fotoğrafa bakar mısınız rica etsem? Karttan yok yere 100TL çekmesinler.

Ardından Steam'in biraz bekleme uyarısını dikkate alıp biraz bekledikten sonra, tekrar satın alım işlemlerine geçtim. Kartın üstünde İş Bankası'ndan ziyade bir de Master Card yazdığı için bu seferde satın alım sırasında,"Mastercard BoaCompra"'yı seçtim. Bilgilerini doldurduktan sonra telefona gelen 3D secure koduda girip satın alım işlemini gerçekleştirdim.

0,83 kuruş Steam bakiyesinden, 149, 17TL'de Mastercard BoaCompra kartından olmak üzere 150TL'ye satın alım işlemi gerçekleştirildi.
Tek kafama takılan olay; şu yukarıdada bahsettiğim BoaCompra'dan gelen mail oldu.

Eki Görüntüle 916007

Buyurun Mail'in screen shotu;
İlk satın alımda visa (boacompra) ya da mastercard(boacompra) yı seçerseniz böyle bir mail geliyor aynısı bende de oldu boacompra mesaj attı herhangi bir problem yok satın alımlarda direk düz olanı Visa ya da Mastercard'la ödeme yapın.

İlk satın alımda Visa (BoaCompra) ya da Mastercard(BoaCompra) yı seçerseniz böyle bir mail geliyor aynısı bende de oldu BoaCompra mesaj attı herhangi bir problem yok satın alımlarda direk düz olanı Visa'ya da Mastercard'la ödeme yapın.

Ben Mastercard Boa Compra seçip gerçekleştirdim satın alım işlemini hocam.
Ama, dediğim gibi bu mail işlemi yarıda bıraktığım için gelmiş sanırım.
Kart hareketlerinde bir durum yoktu çünkü. Zaten kart bilgilerini girmemiştim, bu durumda karttan para çekilmez değil mi?

Ben Mastercard Boa Compra seçip gerçekleştirdim satın alım işlemini hocam.
Ama, dediğim gibi bu mail işlemi yarıda bıraktığım için gelmiş sanırım.
Kart hareketlerinde bir durum yoktu çünkü. Zaten kart bilgilerini girmemiştim, bu durumda karttan para çekilmez değil mi?
Çekilmez rahat olun zaten devam etmemişsiniz yine de rahatlamak için boacompra desteğe mail atın isterseniz.

Çekilmez rahat olun zaten devam etmemişsiniz yine de rahatlamak için BoaCompra desteğe mail atın isterseniz.

BoaCompra'nın sitesindeki Ödeme takip bölümünden gelen bu maildeki satın alımı sorgulattım.
Ödeme reddedildi yazıyor. Şimdi rahatladım.
Yeni siparişide sorgulattığımda tamamlandı yazıyor.
Konuyu öne çıkarıyorum, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar bakabilirler.
İlgilenen herkese teşekkürler.

20210310_211710.jpg

Son düzenleme:
merhabalar ben de öyle hesap bilgilerimi girmeden iptal ettim sonra tekrardan alışveriş yaptım ama aynı şekilde mail geldi bir sorun çıkacağını sanmıyorum sizde de çıkmamıştır umarım şuana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı