Bodrum Depremi öncesi duyulan uğultu

Yahu ben Amerika mı yaptı dedim? Ya da HAARP'a mı bağladım? İnsana konu açtırdığına pişman ediyor bu kendini çok bilmiş kesim. Düşüncelerinizi merak ettim. Anlamıyorum bu avukatları. Ne olsa hemen muhalefet.
Bu yorumlar size değil, @IISilenTNightII'a atıldı hocam. Alınmanızın nedenini de merak ettim doğrusu.

Kardeşim hani bu işin profu değilim ama senin düşmanın olan biri ki Amerika bizim ap açık düşmanımız değil mi ? PKK'ya MP1'leri dağda PKK'ya verirken görütünlenmedi mi? Şimdi bir daha düşün H.A.R.P silahı gibi gizli ve uzaktan düşmanına zarar veren bir silahı olsa sence kullanmaz mı? Masonlardan herşeyi beklerim ben.

Müttefikimiz düşmanımız olsa incirlik olmaz yada hükümetimiz ilişkileri sıkı tutmaz. Diye düşünüyorum. [emoji23]

Hocam mesajların yazılma sırasına bakarsanız anlarsınız ya.
Konuyu düzgün takip edin lütfen. 2.Sayfadaki son yorum size ait. Başka yorumunuz da yok 2.sayfada.

Buyrunuz hocam.

Dosya Ekleri

• sadd1d1.png
    sadd1d1.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 111
Konuyu düzgün takip edin lütfen. 2.Sayfadaki son yorum size ait. Başka yorumunuz da yok 2.sayfada.

Buyrunuz hocam.
Hocam fullmetal adlı kullanıcının mesajına bakınız. Neredeyse dalga geçiyor. Ayrıca ben bu yazdığım yazıyı ona benzer yazı yazanlar için söyledim. Siz öyle dalga geçer bir şey yazmadığınız için neden hemen daldınız?

Buyrunuz hocam.
Ben mesaj sırasına bakın derken de onu kastetmek istemedim. Hani ben HAARP olabilir mi öyle açıklamalar var diye daha ilk yazımı yazdım ya ve hemen dalga geçer gibi bir yazı geldi arkasından. Onlara dedim yani kavga olmasın sizinle bir sorunum yok.

Hocam fullmetal adlı kullanıcının mesajına bakınız. Neredeyse dalga geçiyor. Ayrıca ben bu yazdığım yazıyı ona benzer yazı yazanlar için söyledim. Siz öyle dalga geçer bir şey yazmadığınız için neden hemen daldınız?
Hocam, arkadaşın yazısından alıntı yapsaydınız da, söyleseydiniz, emin olun biz müdahele bile etmezdik. Siz ortaya yazınca, biz mecburen üstümüze alındık. Silent arkadaşımız da H.A.A.R.P konusunda konuşmuştu çünkü. Yazdığımız şeyler onun içindi. Siz de böyle bir yorum atınca biz üstümüze alındık haliyle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı