selambenkullanıcı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Fitness ile uğraşıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Bölge başı önerilen set miktarlarını bölge bölge yazabilir misiniz? Biceps Triceps Sırt Göğüs. Omuz Bacak Bilek. Şeklinde olacak şekilde.
Fitness ile uğraşıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Bölge başı önerilen set miktarlarını bölge bölge yazabilir misiniz? Biceps Triceps Sırt Göğüs. Omuz Bacak Bilek. Şeklinde olacak şekilde.
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 546 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Haftalık 20 seti geçmemeye çalışın mümkünse az ama kaliteli set yapmayı öğrenin.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.513 Çözümler 5 13 Ekim 2024 #4 selambenkullanıcı dedi: Fitness ile uğraşıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Bölge başı önerilen set miktarlarını bölge bölge yazabilir misiniz? Biceps Triceps Sırt Göğüs. Omuz Bacak Bilek. Şeklinde olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... RIR, RPE, tükeniş, set sırasında kaç tekrar daha atabileceğini, kaliteli set kavramlarını çözdüysen 12'den fazlasına ihtiyacın yok.
selambenkullanıcı dedi: Fitness ile uğraşıyorum. Haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Bölge başı önerilen set miktarlarını bölge bölge yazabilir misiniz? Biceps Triceps Sırt Göğüs. Omuz Bacak Bilek. Şeklinde olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... RIR, RPE, tükeniş, set sırasında kaç tekrar daha atabileceğini, kaliteli set kavramlarını çözdüysen 12'den fazlasına ihtiyacın yok.