Bölüm tercihi önerisi

Merhaba, ben yağız. Bu konuyu açma sebebim ne kadar araştırsam da kendime uygun mesleği bulamamış olmam. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya istediklerimi ve özelliklerimi yazacağım. Sorunuz da olursa rica ediyorum çekinmeden sorun.

- Ya yurt dışı ya da TR şartlarında iyi bir hayata sahip olmak istiyorum. Ezberim cidden kuvvetli. Okuduğumu güzel anlarım. Diksiyonum iyidir. İnsanlarla iyi anlaşırım. Hızlı öğrenirim. Normalde TR de doktor olmayı düşünüyordum ama şartları dolayısıyla yurt dışı düşünmeye başladım. En yakını inşaat mühendisliği ama ona da ailem karşı. Uzun süre PC başında oturamıyorum.

Benim yapacağım işte fiziksel bir nokta da gerekli o yüzden inşaat alanına daha yakınım ee de olabilir ama dediğim gibi çok kararsızım. Tıp okusam değer mi yoksa başka bir meslek seçip yurt dışı mı yapsam daha iyi?

Benim şu an aklıma gelip yazdıklarım bunlar. Aklıma gelenin dışında sorusu olan varsa sorsun. Şimdiden teşekkürler.

Hocam kusura bakmayın ama hayat sizin ailem ne der komşu ne der falan filan diye hiç düşünmeyin eğer hedefleriniz varsa o hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam edin kimsenin dediğini de takmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı