Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum.Disk Yönetimi'nden yapamazsın. MiniTool Partition'dan belki yapılabilir.
Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır?Disk yönetiminden D diskini silin, sonra C diskine sağ tıklayarak bölümü genişlet diyin.
D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok, dosyalarım gitmesin diyorsanız MiniTool Partition gerekli gibi duruyor.Aracı programlar kullanmayı tercih etmiyorum.
Bu yapılan işlemin herhangi bir zararı ya da kötü etkili bir durumu var mıdır?
Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim.D diski tamamen silinir, onun dışında bir zararı yok.
Sanmıyorum bir zararı olacağını, kaç kere yaptım bu işlemi.Yani SSD'ye bir zararı, performans düşüklüğü falan bir etkisi yok değil mi? Öyleyse bu şekilde işlemi gerçekleştirerek birleştireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.