Boğazım Çok Kötü Ağrıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murat Koç

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
2.002
Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Merhaba arkadaşlar. Nasıl anlatacağım bilemiyorum. Boğazım çok kötü ağrıyor. Bir şey yutmaya çalışırken flan acayip ağrıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Lütfen yardım edin.
 
Ilık süt için, ama çok sıcak olmasın tahriş eder boğazlarınızı. Biraz rahatlatır ama birkaç gün sürer bu ağrı.
 
Bana da olmuşdu çok geçmiş olsun kardeş . Bu türşeyler odanın havasındaki su yetersizliğindenmi ne oluyormuş öyle birşeymiş odandaki yada oturduğun odadaki kaloriferin üstüne sudolu bir bardak koyup o suyun buharlaşmasını beklemelisin odanın kapısını pek açma ama . Ve ben çok deyil ama biraz ılık çay içdiğimde anlık olarak geçiyordu en azından acını dindirir .Tekrardan geçmiş olsun inşallah hemen iyleşşirsin kardeş :)
 
Nefes açıcı şekerlerden yiyin. Ben öyle yumuşatıyordum.
 
Teşekkürler arkadaşlar. Ancak acayip ağrı var. Yani bademcik mi şişmiş onu bilemiyorum. Şuan ıhlamur içiyorum ama sonuç aynı.
 
Yakın bir aktar veya baharatçıdan pastil alın. Sıvı olanı almayın hap gibi olanı alın. Çeşitleri var ama siz naneli alın. Yani kısaca naneli pastil alın.
 
Doktora git.
Ilık su falan iç.
 
Boğazını mümkün olduğunca ıslak tut. Bir defalık bilmem ne çayı içeceğine eline bir şişe su al ve düzenli olarak yudumla. En kısa zamanda da doktora git. Küçükken karda oynayıp ıslak kıyafetlerle beklemiştim. Soğuk algınlığıdır geçer diyerek doktora gitmemiştim. Bir süre kendimi iyi hissettim ama hastalık içten ilerlemiş. Zaturre olmama ramak kalmış meğerse. Akciğerlerimde feci şekilde iltihap birikmişti. Röntgeni hala hatırlarım, ciğerlerde ki hava dolması gereken kısım iltihaptan dolayı çeyrek hacime inmişti. Bir gece hastanede yattım ve 10 gün boyunca düzenli olarak sabah akşam iğne oldum. Doktorda tedbirsizliğim yüzünden bana ve aileme sağlam fırça çekmişti.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı