Boks'a nereden başlanır?

3 yıla yakındır her gün sigara kullandım sayılır sigarayı azalttım günde 10 dal bile içmiyorum spora ağırlık versem kondisyonumu tekrar iyileştirebilir miyim yoksa bunun için geç mi?
Tabii ki gec degil, iyilesiyor ama mesela her insanin genelde bir kapasitesi oluyor, 2 sene spor yapan bir insanin hic spor yapmayan birisine gore kondisyonu daha dusuk olabiliyor bazi insanlar bu konuda eksik oluyorlar ama ne kadar eksik olursan ol her turlu spor kondisyonu gelistiriyor. Sigara kullanipta spor yapanlar var ama cogu ciddi yapmiyor bence spor sagliktir ve spor yapacaksaniz sigarayi yavas yavas birakin ki etkisini daha net gorun. Zaten o spor zevkini alinca belki de sigara icme isteginiz bile gider. Ben sizin yerinizde olsam once biraz vucut gelistirme yapardim daha sonra bokstan devam ederdim zaten oradaki aletler ile kuvvet gelistirilir vucutta rahatlikla formda tutulur.

Ama kondisyon istiyorsaniz sigarayi birakmaniz lazim, vucut gelistirmeyi ciddi etkilemez ama kondisyonu etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…