Bolu belediye başkanı yabancılardan 10 kat fazla fatura alacak!

Bolu Belediye Başkanı Özcan, katıldığı bir konuşmada yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacağını belirtti. Belediye bütçesinden yardımları kestikleri halde gitmediklerini bile yabancı uyruklu kişilerin şehirden gitmediklerini söyleyen Özcan, "Bu misafirlik çok uzadı. Bana 'faşist' diyecekler. Hiç umurumda değil" diye konuştu.

Haberin devamı: Bolu Belediye Başkanı Özcan: Yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacak

Ben kendisini daha önce tanımıyordum fakat yaptıkları için ona faşist falan demeyeceğim, aksine destekleyeceğim. Artık bu duruma bir el atılması gerek. "devlet büyüklerimiz" Arap sevicisi oldukları için seslerini çıkart(a)mıyor. İş yine bize kalıyor. Ben ülkemde bunları görmek zorunda değilim. Biz bunlara sesimizi çıkartmadığımız sürece kimsenin bir şey yapacağı yok. Farkında mısınız bilmiyorum ama her gün tırlar dolusu mülteci ülkeye giriş yapıyor. Kendim bizzat Çankırı'da gezerken 25-30 kişilik bir kafile gördüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Faşistlik. Eşitlik ilkesine aykırı olması lazım ama yaptığını kısmen desteklerim.
Faşistlik maşistlik anlamam. Savaştan kaçacak, kafasına göre gelip ülkede milletin eşine çocuğuna saldıracak, çalıp çırpacak sonra da bize karşı faşist oluyorsunuz diyecek. Ben de o zaman onlara öyle bir cevap veririm ki buraya yazsam Technopat'da hesabım sınırsız yasaklanır.
 
Paşa paşa doğru kılıyor, gerçek faşistlik bu ülkeye yapılıyor. AB bizi çöpü gibi kullanıyor. Para ve kişisel menfaat'e karşılık ülkeyi satıyoruz. Hümanistlik yapılacak bir konu değil bu.
AB çöpü kılmıyor. Sadece kendini güvene alıyor. Bu ülke para uğruna satılıyor. Daha göç bakanlığımız bile yok?
Bu uygulama açıkça faşistlik. 1000 suçlu varsa 10 masum var. Bu 10 masum yanacak.
 
Paşa paşa doğru kılıyor, gerçek faşistlik bu ülkeye yapılıyor. Ab bizi çöpü gibi kullanıyor. Para ve kişisel Menfaat'e karşılık ülkeyi satıyoruz. Hümanistlik yapılacak bir konu değil bu.

Az önce bir ülkenin başbakanı Afganlar için Almanya ve İsviçre gibi yerlere sığınmak yerine Türkiye daha uygun diyor.
 
AB çöpü kılmıyor. Sadece kendini güvene alıyor. Bu ülke para uğruna satılıyor. Daha göç bakanlığımız bile yok?
Bu uygulama açıkça faşistlik. 1000 suçlu varsa 10 masum var. Bu 10 masum yanacak.
Dediğin şey bizi tampon bölge yani "çöp" olarak kullanması. Bilmem farkında mısın yazdığın şeyin. AB yapması gerekeni yapıyor zaten. 10 masum için burada kaç genç feda ediliyor. Hümanistliğiniz ülkeyi öldürüyor. Hem para için satılıyor diyip hem de bu faşistlik demeniz ilginç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı