Elektronik Bonsenkitchen sıcak hava fritözü paslanmaz çelik 5.5L XXL

CBum

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Kanada
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52

sfkulusoy

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
En kötü alman markası en iyi Türk markası ile yarışır.

Aynen siz devam edin alman sevdasına :)

Kumtel Çin malı kalitesiz ürünlere logo basıp satan bir marka.

Peki hocam siz daha iyisini bilirsiniz :)

@kscviewer hocam ben aldım gayet memnunum. Çoğu markaya taş çıkarır hiç bu arkadaşların kötülemesine bakma. Philips kullanan arkadaşlarım da var Xiaomi'de onlara bakarak hiçbir farkı yok. Ayrıca kulp kısmı çıkıyor hem ızgarada kullanabiliyorsunuz hem de dış kapta sulu yemek yaparken kullanıyorsunuz diğer markalarda kişiler iç ızgarayı çıkarınca kulpu olmadığı için eliyle çekip itiyor hazneyi. Ayrıca arkadaş demiş kötü Çin malı ürünlere logo basıp satıyor diye. Bazı bilindik markalara sorsun bakalım parça teminini nereden yaptıklarını. Çoğuna kumtel üretip veriyor logosunu basıp satıyorlar. Neyse ben kendi önerimi yaptım isteyen istediğini almakta özgür sonuçta yarın öbür gün bozulup arıza verince jeton düşer.

KS
KS
U

Unkownsoldier

Hectopat
@NoobEller
Aldım. :) Bakalım nasıl bir şey gelecek. İlk defa airfryer kullanacağım.
Hocam isterseniz bir tane daha buldum VANDENBERG Airfryer - 5.5 Litre Hacim - 12 Program Airfritöz - 1700 W - Yağsız - Ekmek & Kızartma Sepeti - Yapışmaz Kaplama Sistemi, Dokunmatik Ekran, 3 yıl garanti : Amazon.com.tr: Mutfak Bu Almanya'dan geliyor.

BonsenKitchen Amerika'dan geliyor ikisininde özellikleri aynı ama bu attığım vandenberg 2400'e geliyor siz bilirsiniz. Geç gördüm bunu kusura bakmayın.

Vandenberg son 5 stok umarım ihtiyacı olan alır.

Aynen siz devam edin alman sevdasına :)

Peki hocam siz daha iyisini bilirsiniz :)

@kscviewer hocam ben aldım gayet memnunum. Çoğu markaya taş çıkarır hiç bu arkadaşların kötülemesine bakma. Philips kullanan arkadaşlarım da var Xiaomi'de onlara bakarak hiçbir farkı yok. Ayrıca kulp kısmı çıkıyor hem ızgarada kullanabiliyorsunuz hem de dış kapta sulu yemek yaparken kullanıyorsunuz diğer markalarda kişiler iç ızgarayı çıkarınca kulpu olmadığı için eliyle çekip itiyor hazneyi. Ayrıca arkadaş demiş kötü Çin malı ürünlere logo basıp satıyor diye. Bazı bilindik markalara sorsun bakalım parça teminini nereden yaptıklarını. Çoğuna kumtel üretip veriyor logosunu basıp satıyorlar. Neyse ben kendi önerimi yaptım isteyen istediğini almakta özgür sonuçta yarın öbür gün bozulup arıza verince jeton düşer.
Amazon'nun müşteriyi mağdur edeceğini sanmıyorum. En kötü para iadesi alırsınız.

Son düzenleme:

NoobEller

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
@stormtrooperknn Sipariş ettim artık ek olarak ilk ürünün kullanıcı değerlendirmesi daha yüksek.

Dediğiniz gibi Amazon asla müşteriyi mağdur etmiyor. Amazon'un satıcı olmadığı bir ürünü de (saat) iade oluşturdum yanlışlıkla ve ürünün istemeden paramı verip üstüne 100 lira amazon hediye etti. Daha ürünün yollamadım bile ama satıcı açısından mağduriyet olmaması için yarın kargoya vereceğim ben.

KS
KS
U

Unkownsoldier

Hectopat
@stormtrooperknn Sipariş ettim artık ek olarak ilk ürünün kullanıcı değerlendirmesi daha yüksek.

Dediğiniz gibi Amazon asla müşteriyi mağdur etmiyor. Amazon'un satıcı olmadığı bir ürünü de (saat) iade oluşturdum yanlışlıkla ve ürünün istemeden paramı verip üstüne 100 lira amazon hediye etti. Daha ürünün yollamadım bile ama satıcı açısından mağduriyet olmaması için yarın kargoya vereceğim ben.
İsterseniz iptal edebilirsiniz. Ben bunu sonradan gördüm kusura bakmayın tekrardan.

Alacak olan alsın ocaktan itibaren vergiler ve harçlar çok zamlanacak muhtemelen bunun en az 2 katı fiyatı olur.

Kadirz123

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
1669881674179.png

Aldık hayırlısı bakalım umarım sorun çıkmaz.

Yeni konular

Yukarı