Bonus flash uygulaması çalışmıyor

Fsmuser1

Picopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-
Meslek
Öğrenci
Bonus flaşla kitap alacağım ama Hepsiburada garantipayle ödeme yapınca bonus flaşı açıyor ama ekteki sorunu alıyorum.

Sorunu kendi kendime çözdüm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250604_163627_com.gspace.android.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 118
İnsan sorunu nasıl çözdüğünü de yazar... Ne oldu şimdi başım göğe mi erdi birisinin sana bunu yazmasını sağlayınca.

Bonus flaşla kitap alacağım ama Hepsiburada garantipayle ödeme yapınca bonus flaşı açıyor ama ekteki sorunu alıyorum.

Sorunu kendi kendime çözdüm.
Hocam nasıl çözdün yardımcı olsan bende de aynı sorun var

Hocam nasıl çözdün yardımcı olsan bende de aynı sorun var

Yazsa bu zamana kadar yazardı ondan medet mi umuyorsunuz?

Temmuz ayındaki sürümü indirip kurdum, düzeldi. Güncellemeyi kapatın bu uygulama için. Son güncellemeler sorunlu ve bankanın umurunda değil aylardır.

Cevap için tşk ederim. Temmuz ayındaki sürümü nasıl nereden indirebilirim

Cevap için tşk ederim. Temmuz ayındaki sürümü nasıl nereden indirebilirim
İnternetten apkpure uygulamasını yükle. Onun içinden Bonus flash uygulamasını aratıp Eski sürümleri gösterip oradan Temmuz ayından önceki bir sürümü indir.

Çok teşekkür ederim

İnternetten apkpure uygulamasını yükle. Onun içinden Bonus flash uygulamasını aratıp Eski sürümleri gösterip oradan Temmuz ayından önceki bir sürümü indir.
Çok sağol kardeşim gerçekten açıldı minnettarım. Son bir sorum olacak. Bu uygulamayı güncellemeye nasıl kapatabilirim

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim

Çok sağol kardeşim gerçekten açıldı minnettarım. Son bir sorum olacak. Bu uygulamayı güncellemeye nasıl kapatabilirim
Ekran görüntüsündeki gibi Google play'den uygulamayı bulup İlgili düğmeden tiki kaldır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-01-13-12-04-855_com.android.vending-edit.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…