Realizard Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 42 22 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar daha önceden bybit, phemex ve coinbaseden aldığım bonuslarla güzel kârlar yaptım. Sizin bildiğiniz başka bonus veren siteler var mı?
Arkadaşlar daha önceden bybit, phemex ve coinbaseden aldığım bonuslarla güzel kârlar yaptım. Sizin bildiğiniz başka bonus veren siteler var mı?
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 22 Aralık 2021 #2 Bonus veren coin sitesi mi var? Varsa da dolandırıcıdır herhalde.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 22 Aralık 2021 #3 Realizard dedi: Arkadaşlar daha önceden bybit, phemex ve coinbaseden aldığım bonuslarla güzel kârlar yaptım. Sizin bildiğiniz başka bonus veren siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Bunlardan başka güvenilir bilmiyorum hocam. Ama biraz piyasa araştırması yapabilirsiniz. Coinmarketcap sitesi üzerinden güvenilir borsalara erişim sağlayabilirsiniz.
Realizard dedi: Arkadaşlar daha önceden bybit, phemex ve coinbaseden aldığım bonuslarla güzel kârlar yaptım. Sizin bildiğiniz başka bonus veren siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Bunlardan başka güvenilir bilmiyorum hocam. Ama biraz piyasa araştırması yapabilirsiniz. Coinmarketcap sitesi üzerinden güvenilir borsalara erişim sağlayabilirsiniz.
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #4 Yusuf6376 dedi: Bonus veren coin sitesi mi var? Varsa da dolandırıcıdır herhalde. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan niye dolandırıcı yaptınız adamları hemen
Yusuf6376 dedi: Bonus veren coin sitesi mi var? Varsa da dolandırıcıdır herhalde. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan niye dolandırıcı yaptınız adamları hemen
Realizard Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 42 22 Aralık 2021 #5 Yusuf6376 dedi: Bonus veren coin sitesi mi var? Varsa da dolandırıcıdır herhalde. Genişletmek için tıkla... Hatta ve hatta haramdır dimi?
Yusuf6376 dedi: Bonus veren coin sitesi mi var? Varsa da dolandırıcıdır herhalde. Genişletmek için tıkla... Hatta ve hatta haramdır dimi?
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 22 Aralık 2021 #6 Realizard dedi: Hatta ve hatta haramdır dimi? Genişletmek için tıkla... Ne diyorsun canım?