Boosteroid çok kasıyor

Ozan0106

Femtopat
Daha fazla  
Boosteroid satın aldım; dönüştürücü ile klavye, mouse bağladım oyuna girdiğimde lag oluyor, fare çok yavaş ve kasarak hareket ediyor, GFN'den daha iyi diyorlardı ama tam bir rezillik, canlı destekle konuşmak ister misiniz diyor evet diyorum konuşmayı kapatıyor, hayatımda gördüğüm en büyük rezillik bu olmalı.

Aynı hizmeti kullanıyorum bende kasma 2 günde 1 filan oluyor internetiniz kötüyse almayacaksınız Cloud Gaming yapacak bir şey yok geçmiş olsun.

GFN girdiğin zaman Ankara ve İstanbul'daki sunucularına, Boosteroid girdiğin zaman Avrupa'daki sunucularına bağlandığın için olabilir mi?

Aynı hizmeti kullanıyorum bende kasma 2 günde 1 filan oluyor internetiniz kötüyse almayacaksınız Cloud Gaming yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
Alakası yok bilgisayarımdan açtığımda sorunsuz çalışıyor

GFN girdiğin zaman Ankara ve İstanbul'daki sunucularına, Boosteroid girdiğin zaman Avrupa'daki sunucularına bağlandığın için olabilir mi?

Alakası yok bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor boosteroid mobilde takılıyor yurt dışından insanlarla konuştum onlardanda yaşayanlar var bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…