Oyun Boosteroid'de 4K üyelik 1 euro

HD 8500M
Intel i7 7500U.
8 GB RAM'li
Bir laptopum var ve sürekli şarjda maksimum performansını siz düşünün 24 MB'lik internetle bir şeyler yapılabilir mi bir de telefondan falan oyun falan oynayabilir miyiz?
Oynayabilirsiniz ancak 24 Mbps internet çok yeterli olmaz. Yine de denemekten zarar gelmez. Laptop için de ethernet kullanırsanız iyi olabilir.

Arkadaşlar denedim. 89 Mbps'de, ortalama 40 Gecikmede, 2K original ayarlarda God Of War oynadım. Arada takılmalar oldu. Görüntü fena değildi. Başta pişman olmuştum ama sonradan alıştım. Ayarları düzgün yapınca çok iyi çalışıyor.

Oynayabilirsiniz ancak 24 Mbps internet çok yeterli olmaz. Yine de denemekten zarar gelmez. Laptop için de Ethernet kullanırsanız iyi olabilir.

Laptopta Ethernet ile bağlanıyorum zaten. Şimdi aboneliği aldım PC/Mobilde Steam/Epic Games gibi kütüphanemizde olan oyunları mı indirip oynuyoruz yoksa bütün oyunlar zaten ücretsiz mı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta Ethernet ile bağlanıyorum zaten. Şimdi aboneliği aldım PC/Mobilde steam/epic Games gibi kütüphanemizde olan oyunları mı indirip oynuyoruz yoksa bütün oyunlar zaten ücretsiz mı anlamadım.
Oyunların sizde olması gerekiyor. Library kısmında direkt sistemde halihazırda kurulu oyunlar var, Install kısmında ise bir kaç dakika bekleyip kurulum yapıp girebileceğiniz oyunlar var.

İyi internet şart. 35 Mbps internet ile çok fazla ping sorunu yaşıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı