I Ippo Kilopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #1 Windows'u kurmak için biostan boot menüsüne girdim, usb'yi başa aldım save and exit dedim. Şimdi klavye ve mouseyi pc görmüyor, hiç birşey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2014
Windows'u kurmak için biostan boot menüsüne girdim, usb'yi başa aldım save and exit dedim. Şimdi klavye ve mouseyi pc görmüyor, hiç birşey yapamıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ağustos 2014 #2 Default yapıp save yap. Bios ayarlarını bilmiyorsan kurcalama.
I Ippo Kilopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #3 Murat5038 dedi: Default yapıp save yap. Bios ayarlarını bilmiyorsan kurcalama. Genişletmek için tıkla... Klavye veya fare çalışmıyor biosa giremiyorum. Bios pilini çıkartıp taktım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2014
Murat5038 dedi: Default yapıp save yap. Bios ayarlarını bilmiyorsan kurcalama. Genişletmek için tıkla... Klavye veya fare çalışmıyor biosa giremiyorum. Bios pilini çıkartıp taktım düzeldi.