Boot Ekranında USB Yok

Boot ekranında HDD nin yanında bir "+" işareti olur. USB, HDD nin altında görünüyor genellikle. Önce HDD yi seçip sonra USB'yi seçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani? Boot ekranında yok.
Aynı laptobu bende kullanıyorum ve gerçekten bütün diskleri gösteriyor BIOS güncellemeside yapmadım. Kesin senin belleğin yapısında bir farklılık vardır. Yoksa gösterir.

Win8 ile alakası olabilir mi?
Tamam aklıma geldi. :D
BIOS a girip BOOT bölümünde veya adı neyse orada secure bootun altında usb ile alakalı birşeyler yazıyor onu enabled yap secure bootu ise disabled yap f10 yap kaydet mutlak gösterir.

Aynı laptobu bende kullanıyorum ve gerçekten bütün diskleri gösteriyor BIOS güncellemeside yapmadım. Kesin senin belleğin yapısında bir farklılık vardır. Yoksa gösterir.

Tamam aklıma geldi. :D
BIOS a girip BOOT bölümünde veya adı neyse orada secure bootun altında usb ile alakalı birşeyler yazıyor onu enabled yap secure bootu ise disabled yap f10 yap kaydet mutlak gösterir.

Deneyeceğim teşekkürler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı