Çözüldü Boot menüsündeki işletim sistemleri nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ViceroyRoll

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
INTENSO
Selamünaleyküm. BIOS'taki boot menüsündeki Windows'un altındakileri nasıl kaldırabilirim? Diskimi sıfırlayıp yeni bir işletim sistemi kurmak istemiyorum. Dualbootla işletim sistemi kurduğumda ekranda bunlar da çıkıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-11-20 saat 20.16.28_6645f099.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-11-20 saat 20.16.28_6645f099.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni işletim sistemi kurarken genelde mevcut işletim sistemlerinin yanına mı kurmak istediğini yoksa tüm diski silip sıfırdan mı kurmak istediğini sorar. Sen tüm diski silecek seçeneğiyle devam edersen zaten silinir.
Yeni işletim sistemi kurarken genelde mevcut işletim sistemlerinin yanına mı kurmak istediğini yoksa tüm diski silip sıfırdan mı kurmak istediğini sorar. Sen tüm diski silecek seçeneğiyle devam edersen zaten silinir.

Çözüm

Ama bunların hepsini silmek istiyorum Windows'ta birton dosya ve yedeklerim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı