enesoguz Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 25 Nisan 2021 #1 Merhaba. Xiaomi Note 8 bl kilidini falan her şeyini açtım IMEI repair yapacaktım. Hex editörden IMEI'leri yazdım fakat ADB Shell > su komutunu girince karşıma izin ver bildirimi çıkmıyor. Nasıl çözerim?
Merhaba. Xiaomi Note 8 bl kilidini falan her şeyini açtım IMEI repair yapacaktım. Hex editörden IMEI'leri yazdım fakat ADB Shell > su komutunu girince karşıma izin ver bildirimi çıkmıyor. Nasıl çözerim?
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 25 Nisan 2021 #2 IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız?
IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #3 valorux dedi: IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız? Genişletmek için tıkla... Bazen ROM atınca IMEI gidebiliyor. IMEI Repair demiş yani onarım. İlla illegal işlerde kullanılacak diye bir şey yok yani.
valorux dedi: IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız? Genişletmek için tıkla... Bazen ROM atınca IMEI gidebiliyor. IMEI Repair demiş yani onarım. İlla illegal işlerde kullanılacak diye bir şey yok yani.
enesoguz Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 25 Nisan 2021 #4 valorux dedi: IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız? Genişletmek için tıkla... IMEI repair...
valorux dedi: IMEI değiştirme işleminiz yasal olmadığından dolayı maalesef bilgi vermeyeceğim. Moderasyon Ekibi, neden konuyu açtınız? Genişletmek için tıkla... IMEI repair...