Çözüldü Bootloader kilidi kapanınca telefon main menude kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keerrooosss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Boatloader kilidi kapattım ve telefon main menude kaldı reboot dememe rağmen telefon açılmıyor yeniden main menuye atıyor.

Bl kilidini kapatmadan önce stock ROM kurdunuz mu? Düzenlenmiş dosyalar kalmış olabilir. Stock ROM kurmayı deneyin.

Bl kilidini kapatmadan önce stock ROM kurdunuz mu? Düzenlenmiş dosyalar kalmış olabilir. Stock ROM kurmayı deneyin.

MI Unlock yükledim onunla denedim bana telefon ülkenizde satışı olmadığı için kilidi kıramıyorum diyor şimdi ise VPN ile EU bir hesap açtım uygulamaya o hesapla gireceğim.

EU'da olmadı Çin denedim yine olmadı çok gıcık bir şey stock ROM'da kurmadık direk bl kilidini kapattık main menude reboot deniyorum olmuyor yok mu bir çözüm bu şeyin.

Son düzenleme:
Endonezya ROM indirip dener misin? Bl kilidini tekrar açabiliyor musun kontrol et bir de.
Pek işe yarayacağını sanmam ama Fastboot'a girince
fastboot -w
fastboot erase metadata
fastboot erase userdata
Bu kodları Fastboot ile yürütmeyi dene.

Maalesef hiçbiri bir işe yaramadı telefoncu halletti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…