Borderlands 2 TVHM oynamaya gerek var mı?

MrbnArda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım ile birlikte bu oyunu 12 TL'ye almıştık birkaç DLC ile. Dün gece normal modda bütün ana görevleri bitirdik toplam 27 saat oynadık. Geriye sadece yan görevler kaldı ve hepsi isteğe bağlı oyun 60-70 saat sürüyor diyorlardı. Ne oldu bitti 27 saatte? Şu an size bir soru soruyorum başlıktan da gördünüz. True Vault Hunter modu işte devam et falan diyor. Abicim iyi güzel hoş, geçiyorum moda ama aynı hikaye aynı seneryo oyunun başı aynı verdiği ilk silah aynı. E ben ne anladım bu işten? 27 saatte bitirdiğim hikayeyi zor modda neden aynı şeyleri yaparak bir daha bitireyim ki? Çok saçma değil mi? Kafam karıştı şu an. TVHM farklı seneryo olsa neyse diyeceğim oynayacağım fakat aynı seneryo ve ben 27 saat boyunca daha zor bir modda aynı hikayeyi neden oynayayım doğru, değil mi?
Şu an aklımda şu var: Normal modda kalan tüm yan görevleri bitirip oyunu silmek. Ne diyorsunuz, olur mu öyle?

Normalde ben de senin gibi düşünüyorum. Saçma geliyor. Fakat arkadaşla biz en az 3-4 kez bitirmişizdir Başka kişilerle de bitirdim, bitirdik. Tekrar bitirmenin olayı geriye kalan özellikleri de açarak oyunu güç fantezisine çevirmek, farklı buildlar denemek. Direkt arkadaşınla isterseniz yeni karakterler ile 0'dan da başlayabilirsiniz.

Fakat bu yine de çok sıcak gelmediyse evet, dediğin gibi de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…