Borderlands serisi alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Borderlands 2 ve 3'ü almayı düşünüyorum. Borderlands 3'te güvenlik sorunu varmış galiba. Öyle bir şey duydum. Nedir?

Muhtemelen değişen EULA kurallarından bahsediyorsunuz. Borderlands, çok sevdiğim değişik bir seridir de düzenlenen EULA kuralları benim de hoşuma gitmedi.

Muhtemelen değişen EULA kurallarından bahsediyorsunuz. Borderlands, çok sevdiğim değişik bir seridir de düzenlenen EULA kuralları benim de hoşuma gitmedi.
Galiba hocam. Çevrede duydum. Tam olarak nedir?

Anladığım kadarıyla yanlış yönlendirmek istemem. Değişen EULA kuralları, sizden çok fazla izin istiyor ve oyuncular da haklı olarak bu izinlere karşı.

Bu Borderlands 3 için mi geçerli yoksa Borderlands serisinin tamamında mı geçerli?

Oyunun kendi dünyası ve karakter mekaniği beğenmiştim ama bir yerden sonra uzun yürüyüşler, benzer ve bence efektif olmayan MOB'lar sıkıcı hale getirmeye başlıyor. (TVHM ve UVHM) Tabi o oyun keyfinize göre değişir ama
Loot yapmayı ve haritada köşe bucak bakılmadık köşe bırakmamayı seviyorsanız harika
belirttiği gibi yağmayı (loot) ve mizahi yapıda çizgi roman (cel shading deniyordu galiba) tarzı seviyorsanız o konuda muazzam bir yapısı var.

Oyunun kendi dünyası ve karakter mekaniği beğenmiştim ama bir yerden sonra uzun yürüyüşler, benzer ve bence efektif olmayan MOB'lar sıkıcı hale getirmeye başlıyor. (TVHM ve UVHM) Tabi o oyun keyfinize göre değişir ama

belirttiği gibi yağmayı (loot) ve mizahi yapıda çizgi roman (cel shading deniyordu galiba) tarzı seviyorsanız o konuda muazzam bir yapısı var.
Bu eula olayından sonra alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım.

Serinin en sevileni de 2'nci oyunu, onu tavsiye ederim, kesin alın. Zaten seri bununla patladı.

3'ün de sadece silah oynanışı güzel. Silah çeşitliliği de epey fazla. Hikayesi vesaire unutulacak cinsten, ben şahsen hiç hatırlamıyorum. Tek hatırladığım kötü ve yersiz şakalar, oyunun karakterleri de çok saçma sapan karakterlerdi. Yani bir arkadaşınızla oynayacaksanız alın, öte türlü çekilmez.

EULA olayını da bilmiyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı