H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 3 Kasım 2024 #21 efeecan dedi: Bornova Anadolu lisesi Almanca bolumune yerlestim. Okuldan cok memnunum sadece odevler ve dersler yogun ona da alisacagim. Genişletmek için tıkla... 29 Ekim'de Alsancak'ta yapılan yürüyüşe geldiyseniz karşılaşmışızdır belki. Ben de İzmir Atatürk'ün almancasındayım.
efeecan dedi: Bornova Anadolu lisesi Almanca bolumune yerlestim. Okuldan cok memnunum sadece odevler ve dersler yogun ona da alisacagim. Genişletmek için tıkla... 29 Ekim'de Alsancak'ta yapılan yürüyüşe geldiyseniz karşılaşmışızdır belki. Ben de İzmir Atatürk'ün almancasındayım.
efeecan Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #22 hr.Z dedi: 29 Ekim'de Alsancak'ta yapılan yürüyüşe geldiyseniz karşılaşmışızdır belki. Ben de İzmir Atatürk'ün almancasındayım. Genişletmek için tıkla... Gelemedim hocam yurtluyum ve uzak Alsancak.
hr.Z dedi: 29 Ekim'de Alsancak'ta yapılan yürüyüşe geldiyseniz karşılaşmışızdır belki. Ben de İzmir Atatürk'ün almancasındayım. Genişletmek için tıkla... Gelemedim hocam yurtluyum ve uzak Alsancak.