Bornova Anadolu Lisesi'ne gidilir mi?

efeecan

Hectopat
Daha fazla  
İzmir Atatürk lisesi ingilizcenin gelmesini bekliyordum fakat gelmedi. 0.54 yüzdeliğim ve okul 0.54 ile kapatmış yani benden daha küçük olduğu için veya OBP veya devamsızlıktan o adamı almışlar (geçmiş olsun alırım). Yine 2. 3. tercihlere yazacağım fakat gelmezse diye soruyorum. Bornova Anadolu lisesi Almanca geldi. Bu okula hala gidilir mi?

İzmir Atatürk lisesi ingilizcenin gelmesini bekliyordum fakat gelmedi. 0.54 yüzdeliğim ve okul 0.54 ile kapatmış yani benden daha küçük olduğu için veya OBP veya devamsızlıktan o adamı almışlar (geçmiş olsun alırım). Yine 2. 3. tercihlere yazacağım fakat gelmezse diye soruyorum. Bornova Anadolu lisesi Almanca geldi. Bu okula hala gidilir mi?
Hocam nereye gittiniz?

Bornova Anadolu lisesi Almanca bolumundeyim hocam.

+Yurtta kalıyorum.
Okuldan memnunmusun peki? İngilizce bölümüne girip 2. dili almanca seçmeyi düşünüyorum şuanda ne tür etkinlikler yapılıyor?

Eğer özelden konuştuğumuz için ceza yemeyeceksek özele davet etmek isterim.

Bugün BAL'a Yunus Emre'ye Cihat Koraya geziye gittik. Benim sıralamam şöyle; 1.BAL 2.CKAL 3. YEAL ben BAL'a resmen aşık oldum. Hatta duygularımın karışık olduğu bir kız arkadaşım ile anlaştık BAL'a gideceğimize.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı