Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Naruto serisini bitirdim sıra geldi borutoya çoğu kişi beğenmemiş ama şansımı deneyim dedim çokta beğendiğim söylenemez, naruto kadar sarmadı. Şuan 11. bölümdeyim eğer dizi güzelleşiyorsa devam edeceğim siz ne diyorsunuz devam edeyim mi?
Naruto serisini bitirdim sıra geldi borutoya çoğu kişi beğenmemiş ama şansımı deneyim dedim çokta beğendiğim söylenemez, naruto kadar sarmadı. Şuan 11. bölümdeyim eğer dizi güzelleşiyorsa devam edeceğim siz ne diyorsunuz devam edeyim mi?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Biraz çocuksu izlemeye gerek yok. One Piece izle daha iyi olur, bir 20 sene daha bitmez.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #3 Fillerleri atlayıp izleyin, filler olmayan kısımları gayet iyi. Eğer uğraşmak istemiyor iseniz direk mangasına göz atın.
Fillerleri atlayıp izleyin, filler olmayan kısımları gayet iyi. Eğer uğraşmak istemiyor iseniz direk mangasına göz atın.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #4 Olay aslında sadece senaryo değil, çizimler gerçekten rezalet hele narutonun uzaktan görünümü. Gördükçe midem bulanıyor.
Olay aslında sadece senaryo değil, çizimler gerçekten rezalet hele narutonun uzaktan görünümü. Gördükçe midem bulanıyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #5 Silinen üye dedi: Olay aslında sadece senaryo değil, çizimler gerçekten rezalet hele Naruto'nun uzaktan görünümü. Gördükçe midem bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Manga çok iyi, anime tamamen bir çöplük.
Silinen üye dedi: Olay aslında sadece senaryo değil, çizimler gerçekten rezalet hele Naruto'nun uzaktan görünümü. Gördükçe midem bulanıyor. Genişletmek için tıkla... Manga çok iyi, anime tamamen bir çöplük.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #6 416274 dedi: Manga çok iyi, anime tamamen bir çöplük. Genişletmek için tıkla... Ya Naruto nasıl bu kadar kötü çizilir anlamıyorum, gördükçe sinirim bozuluyor.
416274 dedi: Manga çok iyi, anime tamamen bir çöplük. Genişletmek için tıkla... Ya Naruto nasıl bu kadar kötü çizilir anlamıyorum, gördükçe sinirim bozuluyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #7 Silinen üye dedi: Ya Naruto nasıl bu kadar kötü çizilir anlamıyorum, gördükçe sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Naruto zaten mangada dahi çöp görünüyor. Fosil yapmak için ellerinden geleni yapmışlar.
Silinen üye dedi: Ya Naruto nasıl bu kadar kötü çizilir anlamıyorum, gördükçe sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Naruto zaten mangada dahi çöp görünüyor. Fosil yapmak için ellerinden geleni yapmışlar.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #8 416274 dedi: Naruto zaten mangada dahi çöp görünüyor. Fosil yapmak için ellerinden geleni yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Ayrıca kurama gibi bir bijuu da yok.
416274 dedi: Naruto zaten mangada dahi çöp görünüyor. Fosil yapmak için ellerinden geleni yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Ayrıca kurama gibi bir bijuu da yok.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #9 Silinen üye dedi: Ayrıca kurama gibi bir bijuu da yok. Genişletmek için tıkla... Kishimoto ne derse o oluyor maalesef.
Silinen üye dedi: Ayrıca kurama gibi bir bijuu da yok. Genişletmek için tıkla... Kishimoto ne derse o oluyor maalesef.
xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #10 T21 dedi: Biraz çocuksu izlemeye gerek yok. One piece izle daha iyi olur, bir 20 sene daha bitmez. Genişletmek için tıkla... Ben bıraktım 180.ci bölümde biraz sabır gerektiren anime onun dışında bıraktım ama çok seviyorum yine de.
T21 dedi: Biraz çocuksu izlemeye gerek yok. One piece izle daha iyi olur, bir 20 sene daha bitmez. Genişletmek için tıkla... Ben bıraktım 180.ci bölümde biraz sabır gerektiren anime onun dışında bıraktım ama çok seviyorum yine de.