Bu güzel gözüktü gözüme. 40 TL kadar aşıyor ama.Herkese merhaba,
Bir bilgisayar toplamaktayım parçaları belirledim sadece kasa konusunda bazı kararsızlık yaşıyorum. Görüntünün hiçbir önemi yok zaten kasayı masa altına atacağım benim için hava sirkülasyonu iyi bir kasa olması yeterlidir. Ben böyle bir kasa topladım eğer benden daha bilgili ve tecrübeli abilerimin ve kardeşlerimin daha iyi önerileri varsa lütfen buyurun dikkate alacağım.
RCA505 SAVAGE Bilgisayar Kasası - Rush
RCA505 SAVAGE Bilgisayar Kasası Teknik ÖzelliklerEkran Kartı Alanı: 305mmAnakart Uyumluluğu: ATX/Micro-ATXÖlçüler: 400mmx440mm Dış alanKasa Tipi: Oyuncu KasasıFan: 2 Adet 120mm. Üst fan (opsiyonel), 3 Adet 120mm. Ön fan (opsiyonel), 1 Adet 120mm. Arka fan (opsiyonel)Sıvı Soğutma: Üst 120mm*2 /...www.rushtr.com
2 × ön
ID-COOLING NO-12025-XT 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat
1 × arka.
Arctic F12 12cm Beyaz Kanatlı Kasa Fanı (AR-AFACO-12000) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ön fanların hava basıncını yüksek arkayı da mümkün olduğunca düşük tercih ettim. Fakat stok sorunundan dolayı arka fan 3 pin yani PWM özelliğine sahip değil. Hazır kasaların hava sirkülasyonlarına pek güvenmediğim için ayrı ayrı toplamak istedim. Yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe 700 TL
Herkese merhaba,
Bir bilgisayar toplamaktayım parçaları belirledim sadece kasa konusunda bazı kararsızlık yaşıyorum. Görüntünün hiçbir önemi yok zaten kasayı masa altına atacağım benim için hava sirkülasyonu iyi bir kasa olması yeterlidir. Ben böyle bir kasa topladım eğer benden daha bilgili ve tecrübeli abilerimin ve kardeşlerimin daha iyi önerileri varsa lütfen buyurun dikkate alacağım.
RCA505 SAVAGE Bilgisayar Kasası - Rush
RCA505 SAVAGE Bilgisayar Kasası Teknik ÖzelliklerEkran Kartı Alanı: 305mmAnakart Uyumluluğu: ATX/Micro-ATXÖlçüler: 400mmx440mm Dış alanKasa Tipi: Oyuncu KasasıFan: 2 Adet 120mm. Üst fan (opsiyonel), 3 Adet 120mm. Ön fan (opsiyonel), 1 Adet 120mm. Arka fan (opsiyonel)Sıvı Soğutma: Üst 120mm*2 /...www.rushtr.com
2 × ön.
ID-COOLING NO-12025-XT 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat
1 × arka.
Arctic F12 12cm Beyaz Kanatlı Kasa Fanı (AR-AFACO-12000) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ön fanların hava basıncını yüksek arkayı da mümkün olduğunca düşük tercih ettim. Fakat stok sorunundan dolayı arka fan 3 pin yani PWM özelliğine sahip değil. Hazır kasaların hava sirkülasyonlarına pek güvenmediğim için ayrı ayrı toplamak istedim. Yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bütçe 700 TL.
Bu güzel gözüktü gözüme. 40 TL kadar aşıyor ama.
700 lira bütçede o kasaya bakılmaz, tenekeden farksız.
Corsair 275R Airflow Siyah CC-9011181-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 275R Airflow Siyah CC-9011181-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS WHITE ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_WT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS WHITE ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_WT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasainventus.com.tr
Evet bunu görmüştüm soğutması dediğin gibi iyiyse -Msı'dan bahsediyoruz- bunu almak doğru olur. Gayet sade ve şık.MSI'ın kasası kullananlarda memnun bütçenizide aşmıyor bence bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum hava akışıda iyi denebilir benim tavsiyem budur.MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/dark-gu...yuncu-kasasi-dkchgrminipro500-p-HBV000018G5NU
Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Fiyatı
Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool QS240 2 Fanlı USB 3.0 Tempered Glass Yan Paneli Fiyatı
Aerocool QS240 2 Fanlı USB 3.0 Tempered Glass Yan Paneli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB USB 3.0 Fiyatı
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB USB 3.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçeni biraz daha aşsaydın önerdiğim kasalar genelde Corsair ve Cooler Master olurdu.
Yerinde olsam bu kasalar arasında eleme yapardım.