Boş kasa olarak hangisi daha iyi? MSI MAG FORGE 101M vs Aerocool AirHawk Duo

Alitasbasi67

Decapat

Hangisini almalıyım?

Airhawk Duo kullanıyorum güzel bir kasa. MSI da güzel ama toz filtresinin olmaması büyük bir eksik bence. ARGB olmasından ötürü ben Airhawk Duo'yu daha estetik buluyorum.

Airhawk Duo kullanıyorum güzel bir kasa. MSI da güzel ama toz filtresinin olmaması büyük bir eksik bence. ARGB olmasından ötürü ben Airhawk Duo'yu daha estetik buluyorum.
AirHawk Duo alacağım sanırım ama umarım o zamana kadar ürün kaldırılmaz, sorun çıkmazsa 20 gün sonra alacağım, eğer kaldırılırsa MSI alacağım mecburen.
Bu arada toz filtresi olmaması büyük bir eksiklik mi? Ne gibi zararları olabilir? Gerçi üstte büyük bir eksiklik yazmışsın.

Kasanın içinin tozlanmasına neden olur. Özellikle bahar, yaz dönemlerinde sıkıntı olur. Temizlerim ne olacak diyebilirsin ama örnek vermek gerekirse ekran kartını sürekli söküp soğutucunun içindeki tozları temizleyemezsin. Ayrıca MSI 360mm sıvı soğutma da desteklemiyormuş az önce baktım. İki model de tercih edilebilir, bence Airhawk Duo fiyatına göre iyi bir model.

Merhaba, bütçede sıkıntı yok ise Cooler Master MasterBox TD500 bulabilirseniz bunu öneririm. Sizin seçtiklerinizden ise görüntü olarak gözüme daha hoş gelen MSI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…