Çözüldü Boss Bilişim güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Görk

Centipat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
305
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müzisyen-Gitarcı
Arctic Freezer 34 eSports DUO (Kırmızı) – Tower CPU Cooler with BioniX P-Series Fans in Push-Pull-Configuration Processor Cooler 12 cm LGA 1150 (Soket H3),LGA 1151 (Soket H4),LGA 1155 (Soket H2),LGA 1156 (Soket H),LGA 2011... 200 RPM 2100 RPM

Bu ürün için mailleştik kendileriyle ve:

[CODE title="Mail"]Merhaba,


Ürün stoklarımızda mevcuttur. Teslim süresi 1 gündür.


Tüm ürünlerin 24 ay garantisi mevcuttur.


Faturanız ve garanti belgeniz ürünle birlikte teslim edilmektedir.


Bu süreçte sorularınız için [email protected] adresinden bize yazabilir veya 0216 336 41 00 numaralı müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.


Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.


Saygılar.[/CODE]

Bu cevabı verdiler. Sizce güvenip alayım mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün fiyatı çok iyi olduğu için kaşınıyorum açıkçası:) ürünün stoklarında olduğunu ve hemen kargolandığını söylüyorlar. O yüzden dürtükleniyorum ince ince:D
 
Şöyle açıklayayım: Ellerinde az sayıda bulunan ya da hiç olmayıp yabancı ülkeden temin edecekleri ürünleri satıyorlar. Eğer ki aldığınız ürün tedarik aşamasına uğrayacaksa işte o noktadan sonra sıkıntılı bir süreç başlıyor. Ben şahsen bu tarz bir ucu açık süreci yaşamak istemem. He ille de alacaksanız N11 üzerinden alım kanalı var. Bakabilirsiniz.

 
Tahmini teslim 1 gün diyor. Parayı iade etmemezlik yapamazlar herhangi bir sorunda zaten. Kendimi feda edip deniyorum arkadaşlar. Gelişmeleri konu üzerinden paylaşıyor olacağım.
 

Geri
Yukarı