CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.751 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #1 Öncelikle merhaba. Görev yöneticisine bakarken PC boştayken 4.2 GB RAM kullanıdığını gördüm. Arkada sadece Spotify ve Discord açıktı. Bu iki uygulamaya göre RAM kullanımı bana fazla, geldi sizce normal mi?
Öncelikle merhaba. Görev yöneticisine bakarken PC boştayken 4.2 GB RAM kullanıdığını gördüm. Arkada sadece Spotify ve Discord açıktı. Bu iki uygulamaya göre RAM kullanımı bana fazla, geldi sizce normal mi?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Ekim 2020 #31 Diske göre sıralamışsınız. Bellek sekmesine tıklayın. Artı 0 Eksi
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.751 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #32 Akif dedi: Diske göre sıralamışsınız. Bellek sekmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın fark etmemişim: Dosya Ekleri 1602767972791.png 16,7 KB · Görüntüleme: 126 Artı 0 Eksi
Akif dedi: Diske göre sıralamışsınız. Bellek sekmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın fark etmemişim:
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Ekim 2020 #33 Chrome, Discord, Spotify, Steam... Normal. Benim paylaştığım görselle karşılaştıraiblirsiniz. O görselde de 4,2 GB RAM kullanılıyor. Artı 0 Eksi
Chrome, Discord, Spotify, Steam... Normal. Benim paylaştığım görselle karşılaştıraiblirsiniz. O görselde de 4,2 GB RAM kullanılıyor.
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.751 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #34 Akif dedi: Diske göre sıralamışsınız. Bellek sekmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın fark etmemişim: Akif dedi: Chrome, Discord, Spotify, Steam... Normal. Benim paylaştığım görselle karşılaştıraiblirsiniz. O görselde de 4,2 GB RAM kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Diske göre sıralamışsınız. Bellek sekmesine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın fark etmemişim: Akif dedi: Chrome, Discord, Spotify, Steam... Normal. Benim paylaştığım görselle karşılaştıraiblirsiniz. O görselde de 4,2 GB RAM kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #35 SeastoreKing dedi: Neye göre normal değil eğer sistemi 64 Bit ise normal 32 Bit ise normal değil. Genişletmek için tıkla... 64 Bit benim sistem. Artı 0 Eksi
SeastoreKing dedi: Neye göre normal değil eğer sistemi 64 Bit ise normal 32 Bit ise normal değil. Genişletmek için tıkla... 64 Bit benim sistem.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #36 Kleith dedi: 64 Bit benim sistem. Genişletmek için tıkla... Yani anlayacağın sistemin gayet iyi çalışıyor. Çözüldüye basarak konuyu kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Kleith dedi: 64 Bit benim sistem. Genişletmek için tıkla... Yani anlayacağın sistemin gayet iyi çalışıyor. Çözüldüye basarak konuyu kapatabilirsin.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #37 SeastoreKing dedi: Yani anlayacağın sistemin gayet iyi çalışıyor. Çözüldüye basarak konuyu kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim değil konu arkadaşa yardımcı olmak adına ekleme yaptım önceden yazdıklarıma. Artı 0 Eksi
SeastoreKing dedi: Yani anlayacağın sistemin gayet iyi çalışıyor. Çözüldüye basarak konuyu kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim değil konu arkadaşa yardımcı olmak adına ekleme yaptım önceden yazdıklarıma.