Çözüldü Boşta Yüksek RAM Kullanım Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MonkeyD.Luffy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar boşta iken çok yüksek RAM' kullanıyor, son birkaç günde böyle oldu. Bir oyun falan açınca %100 oluyor ve çok fazla takılma oluyor oyunlarda. Neden böyle bir şey olmuş olabilir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Çözüm
Başka bir konudan gördüğüm bir çözümü denedim garip bir şekilde işe yaradı. Herkese tekrar teşekkürler. Killer network manager adlı anakartın internet driverını kaldırdım ve sorun çözüldü.
Düzeltme, AMD değilmiş şimdi fark ettim. Virüs bulaşmış olma ihtimali yüksek.

"Disk belleği olmayan havuz" kısmı bana hayli yüksek geldi. 4 GB RAM'e sahibim 200 MB civarında geziyor.

Ekran kartım nvidia. Son Windows güncellemesini aldığımdan beri böyle oldu, çok garip ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Hiçbir dosya da indirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde "Bellek"in üzerine bir kere tıklayıp görüntü atar mısınız ?

En çok kullanan programı görmek amacıyla soruyorsanız zaten fotoğrafdaki basılmış hali çokdan aza sıralanmış hali yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…