Boşta yüksek RAM kullanımı

yusufdmrc16

Hectopat
Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM'im var boşta sistem bu durumda. Arkada LoL Launcher, Blitz açıkken YouTube videosu izliyorum video kasıyor falan bu değerler normal midir? Önceden bu kadar yüksek değildi RAM kullanımım. Nasıl düzeltebilirim?
Aynı zamanda RAM kullanımları 50 MB falan nasıl %55 kullanıyor orasını da anlamadım.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bir şey fark ettim, process hacker 2 indirip baktım açtığım gibi kapanıyordu ve 2.3GB RAM kullanan bir notepadi 1 saniyeliğine görebiliyordum. Görev Yöneticisi'nden notepad.exenin dosya konumuna gittim System32ye gitti ve orijinal sistem dosyası. Ama Görev Yöneticisi'nden sonlandırdığımda RAM kullanımı %25'e düştü. PC'yi restartladım notepad.exe tekrar geldi. Sebebi ne olabilir? @262364 @Hououin Kyouma

Arkadaşlar yeni bir şey fark ettim, process hacker 2 indirip baktım açtığım gibi kapanıyordu ve 2.3GB RAM kullanan bir notepadi 1 saniyeliğine görebiliyordum. Görev Yöneticisi'nden notepad.exenin dosya konumuna gittim System32ye gitti ve orijinal sistem dosyası. Ama Görev Yöneticisi'nden sonlandırdığımda RAM kullanımı %25'e düştü. PC'yi restartladım notepad.exe tekrar geldi. Sebebi ne olabilir? @262364 @Hououin Kyouma
Sistemi yeniden başlattığınızda tekrar açılıyor mu? Zaten notepad.exe System32 programıdır onda anormal bir şey yok.

Bu arada notepad.exe kapattıktan sonra process hackerin açıldığı gibi kapanma sorunu çözüldü. Ama notepad.exe çalışıyorken process hacker kullanamıyorum ve notepad.exe görev yöneticisinde 4 MB, process hackerda 2.3GB RAM kullanıyor gözüküyor.

Sistemi yeniden başlattığınızda tekrar açılıyor mu?

Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada notepad.exe kapattıktan sonra process hackerin açıldığı gibi kapanma sorunu çözüldü. Ama notepad.exe çalışıyorken process hacker kullanamıyorum ve notepad.exe görev yöneticisinde 4 MB, process hackerda 2.3GB RAM kullanıyor gözüküyor.

Evet.
Virüs programı kullanmıyorsunuz sanırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı