Çözüldü Boştayken HDD %100 kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emircaan

Hectopat
Merhaba öncelikle size sistemimi yazayım:
  • İşlemci: Intel Core i3 2100.
  • RAM: 2 GB DDR3 1333MHz.
  • HDD: 466 GB.
  • Ekran kartı: Intel HD Graphics.
Sorunum şu arkada Google açıkken HDD sürekli olarak %100 kullanılıyor arkada hiçbir şey çalışmıyor sadece ve sadece Google Chrome açık.

Dosya Ekleri

• alsanans.PNG
    alsanans.PNG
    65,6 KB · Görüntüleme: 143
Evet günde 2-3 defa oluyor kasma sorunundan dolayı zaten Windows 8.1'e geçtim şimdi daha azaldı ama oluyor yani.

Linux Mint kullanımı kolaydır Zorin OS'te öyledir ablanıza bu 2 işletim sistemini göstermenizi önerim bu da 1080p video açıkkenki hali arkada çalışan ve bana mouse görevi gören KDE connecti saymıyorum bile.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2021-05-13 23-32-04.png
    Ekran Görüntüsü - 2021-05-13 23-32-04.png
    279,1 KB · Görüntüleme: 40
Dual kurun. Ablan kullanacağı zaman Win'i açın sen kullanacağın zaman Linux'u aç.
Hatta daha iyisi ablana Linux kullanamayı öğret :).

Daha önce kurdum ama kurduktan sonra kapatttım Linux'u sonra bidahaki açtığımda da Ethernet kartını okumuyor internet yok diyor Wi-Fi ile bağlanıyorum gine yok diyor o yüzden kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı