Boşuna VAC ban yemek

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Bu bilgi yeterli olur. Ama OW yasaklamasının VAC yasaklamasına dönüştüğünü yazmışsın. Bu hile kullanıldığının teyitidir. Bu yüzden yasaklamanın hatalı olması neredeyse imkansız.
 
Hocam o kadar kasıp hile açmam zaten hilelerden kurtulmak için seçkine kastım ve hesabımı kirletmekte istemezdim.
Eğer gerçekten istemeseydiniz VAC'a dönmezdi. oyun dosyaları değiştirilmiş veya kesinlikle hile kullanılmış, benim fikrim bu yönde.

Sizin gibi ben de inanmazdım, insan kendine gelince anlıyor.😀 Tek hesabım telefon paylaşımından ban yedi yahu.
Eki Görüntüle 1012836
Oyunda telefon numaranızı paylaştınız mı ?
 
Eğer gerçekten istemeseydiniz VAC'a dönmezdi. Oyun dosyaları değiştirilmiş veya kesinlikle hile kullanılmış, benim fikrim bu yönde.
Oyunda telefon numaranızı paylaştınız mı?

Fikrinize saygı duyarım itiraz edemem ama bir zamanlar bende sizin gibi düşünürdüm neden boşa ban yesinler ki düşüncesi.
Cevap verip ilgilenen herkese teşekkür ederim.
 
Hocam OW hadi %0,001 ihtimal yanlışlıkla atılma ihtimali olabilir ama VAC 0. Çünkü hocam burada yazılım var herhangi bir kusurlu insan beyni yok.
Yazılımın kusursuz olduğunu nereden biliyorsun? Sürekli kullandığın uygulamalarda bug çıkıyor mesela, bu bir kusur. VAC'da insanlar tarafından yazıldığı için kusurludur.
 
Overwatch banı bir süre sonra otomatik olarak VAC bana dönüşmüyor muydu?
Hem OW hem de VAC yemişssin hile kullanıyorsun diyenleri gördüm de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı