Bowers & Wilkins PX8 alınır mı?

Arda126

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Pro M4 14"
CPU: Ryzen 5 7600X
Anakart: MSI Pro B650M-A
RAM: Team T-Force Red 32GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz CL38
GPU: MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti
M2 SSD: Kingston NV2 SNV2S 1TB
Kasa: CoolerMaster TD500 V2
PSU: MSI MPG A850GF
İşlemci soğutucu: CoolerMaster Masterliquid ML240L V2
Monitör: ASUS VP249QGR
Klavye: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED
Mause: Razer Deathadder V2 Mini
Kulaklık: Sennheiser Accentum
Meslek
Elektrik-Elektronik Öğrencisi
Hem evde hem de okulda takabileceğim, güzel bir kulaklık arıyorum. Sennheiser Accentum kullanıyordum, iyiydi de ama artık ömrünü tamamladı. Ses kalitesi güzel, gürültü engelleme ve şeffaflık modları iyi çalışan, kablosuz ve bağlantı sorunu çıkarmayan bir şey lazım. Bowers & Wilkins PX8'e o kadar para verilir mi, yoksa başka modellere mi baksam? Sağ olun şimdiden.

Güzel alınabilecek bir model. Şahsen bu bütçelerde ben olsam direkt alırım. Nedense bowers & wilkins aşırı hoşuma giden ürünler çıkartıyor.

İncelemesi ve güncel ürünlerle olan videosunu aşağıya bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bluetooth kulakliklar muzikten cok genel yasam kosullari icin uretilmis mobil cihazlar. Bir aksesuara o kadar para verilmez.

Bluetooth kulakliklar muzikten cok genel yasam kosullari icin uretilmis mobil cihazlar. Bir aksesuara o kadar para verilmez.

Neden verilmesin? Kişi müzik dinlemeyi çok seviyorsa gayet verilir.

PX7 S3 de piyasada mevcut, istersen bu modele de göz atabilirsin.
  • PX8 fiyatı: 26.990 TL (Njoyonline.com.tr)
  • PX7 S3 fiyatı: 27.999 TL (Hepsiburada - b&w resmi satıcı)
ses ve tonlama:
  • PX8: EQ desteği sınırlı; tonlama daha sabit, nötr ve dengeli. Sesler daha doğal ve soundstage daha geniş. Daha çok audiophile profilli bir kulaklık olarak öne çıkıyor.
  • PX7 S3: 5-band EQ ve truesound modu sayesinde kişisel ayarlar yapılabiliyor. Tonlaması daha v-shaped, yani baslar ve tizler önde, midler biraz geride. Bu yapı özellikle metal, pop-rock ve elektronik müziklerde daha keyifli oluyor.
bağlantı ve codec:
  • PX7 S3: aptX lossless, adaptive ve HD desteği sayesinde özellikle Android tarafında daha güncel codec seçenekleri sunuyor.
  • PX8: aptX adaptive, HD, AAC desteği var; ancak lossless desteği bulunmuyor.

ANC (gürültü engelleme):
  • PX7 S3, 8 mikrofonlu güncel ANC teknolojisiyle PX8'den bir adım önde.
  • PX8'in pasif izolasyonu güçlü ama ANC tarafında biraz daha geri kalıyor.
konfor ve malzeme kalitesi:
  • PX8: Aluminyum ve nappa deri kullanımıyla çok daha premium bir his sunuyor.
  • PX7 S3: Daha hafif ve konforlu; fakat malzeme kalitesi PX8 kadar üst segment değil.
Ben de bu iki kulaklık arasında kalsam şunu düşünürdüm:
  • PX7 S3: Daha güncel teknoloji, güçlü codec desteği ve ANC avantajı.
  • PX8: Daha dengeli, doğal ses ve üstün malzeme kalitesi. Şu an indirimde olduğu için fiyat/performans dengesi de daha cazip olabilir.
metni gpt ye düzelttirdim.

muhtemelen ben s3 alacağım çünkü px8 lerde kronik kafa bandı problemi oluşuyormuş bir süre sonra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…