İğne kalmadı reis, büyülü ormandan cüce çağırsam olur mu?@Bazinga Physicist ( ismin rastgele geldi reis ) getir oğlum oradan arkadaşa boy uzatma iğnesi tescilli formulüm işe yaramazsa paran iade.
İğne kalmadı reis, büyülü ormandan cüce çağırsam olur mu?@Bazinga Physicist ( ismin rastgele geldi reis ) getir oğlum oradan arkadaşa boy uzatma iğnesi tescilli formulüm işe yaramazsa paran iade.
İğne kalmadı reis, büyülü ormandan cüce çağırsam olur mu?
Bazen akışına bırakmak lazım bende 11. sınıfım boyum 165 cm. 9. sınıfta falan çok kafaya takardım kısalığımı artık çok takılmıyorum sonuçta kısa olmanın bir sürü avantaji var hayatta.
Hiç bir süt ürünü tüketmeyen 190 arkadaşım var, ben her gün süt içsem dahi 164 kalınca beslenerek veya spor yaparak uzama işi biraz yalan dolan gelmeye başlıyor.Günlük süt için hergün. 2 kardeş tanıyorum, birisinin boyu 1.7 civarında diğeri 1.9. Uzun olan her sabah yeni sağılmış sütten içiyormuş, diğeri içmiyormuş. Bu kadar fark eder mi bilmiyorum ama bu ailede durumlar bu şekilde.
Demekki süt içseymiş 210 olurmuş.Hiç bir süt ürünü tüketmeyen 190 arkadaşım var, ben her gün süt içsem dahi 164 kalınca beslenerek veya spor yaparak uzama işi biraz yalan dolan gelmeye başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.